بررسی هفت پرونده در سیزدهمین کمیسیون فنی- قانونی آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو
بیست و سومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد
دهمین جلسه استانی کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در سال جاری برگزار شد
نشست هم اندیشی انجام فرایند ثبت و عرضه اقلام سلامت محوردر سامانه TTAC
آموزش بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
دوره آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای برگزار شد
دهمین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانه ها در سال جاری در معاونت غذا و دارو
بررسی سی و سه پرونده غذایی در بیست و دومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی
پنجمین کمیسیون فنی قانونی (عدم انطباق) در سال جاری برگزار شد
آموزش نحوه صدورگواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
چهارمین کمیسیون فنی قانونی(عدم انطباق) در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
بیست و یکمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزارشد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران تلاش مینماید تا با استفاده از منابع انسانی و امکانات درونبخشی و برونبخشی با فراهم آوردن مناسبترین منابع اطلاعرسانی و آموزش همگانی در جهت حفظ و ارتقاء نظام کیفیت خدمات دارویی، غذایی، طبیعی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بیولوژیک، مکملها، آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی فعالیت نماید و حداکثر اطمینان لازم را در خصوص امنیت کالاهای سلامتمحور برای کلیه افراد جامعه فراهم آورد.
اداره نظارت برمواد غذایی آرایشی و بهداشتی نیز به عنوان زیر مجموعه معاونت غذا و دارو و دانشگاه، پیرو رسالت یادشده، می باشد،. لذا ارتقاء کیفیت خدمات و وظایف محوله را در جهت افزایش رضایتمندی ارباب رجوع سرلوحه کارخود می داند. بر این اساس، ضمن حرکت در چارچوب قوانین و اهداف تعریف شده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سیاستهای برنامه های توسعه، اهداف کلی به شرح زیر را مد نظر دارد. اهداف کلی : ارتقاء و توسعه سلامت اقلام سلامت محور و پیگیری به موقع شکایات، افزایش سرعت، دقت و کیفیت اجرای فرایندها در راستای افزایش رضایت ارباب رجوع و افزایش کارایی و کاهش هزینه ها