بیست و هفتمین کمیسیون فنی- قانونی غذایی و آشامیدنی، در سال جاری
هفتمین کمیسیون فنی قانونی(عدم انطباق) در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید
برگزاری کمیته بررسی گزارش های مشکلات کیفی تجهیزات پزشکی (MDR) دانشگاه در معاونت غذا و دارو دانشگاه
برگزاری جلسه کمیته جوانی جمعیت در معاونت غذا و دارو دانشگاه
اولین کمیته مشترک فنی قانونی دانشگاه علوم پزشکی بهداشتی ساوه با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
جلسه آموزشی توصیه های دارویی در ماه مبارک رمضان و ساماندهی قفسه دارویی درخانه
جلسه رابطین ADR(عوارض ناخواسته دارویی) بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد
برگزاری اولین کمیسیون ارزیابی مخاطرات مراکز آلاینده در معاونت غذا و دارو دانشگاه
برگزاری دوازدهمین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانه ها در معاونت غذا و دارو دانشگاه
دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی برگزار شد
برگزاری بیست و ششمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه
جلسه ساب کمیته تجویز و مصرف منطقی دارودر معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران تلاش مینماید تا با استفاده از منابع انسانی و امکانات درونبخشی و برونبخشی با فراهم آوردن مناسبترین منابع اطلاعرسانی و آموزش همگانی در جهت حفظ و ارتقاء نظام کیفیت خدمات دارویی، غذایی، طبیعی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بیولوژیک، مکملها، آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی فعالیت نماید و حداکثر اطمینان لازم را در خصوص امنیت کالاهای سلامتمحور برای کلیه افراد جامعه فراهم آورد.
اداره نظارت برمواد غذایی آرایشی و بهداشتی نیز به عنوان زیر مجموعه معاونت غذا و دارو و دانشگاه، پیرو رسالت یادشده، می باشد،. لذا ارتقاء کیفیت خدمات و وظایف محوله را در جهت افزایش رضایتمندی ارباب رجوع سرلوحه کارخود می داند. بر این اساس، ضمن حرکت در چارچوب قوانین و اهداف تعریف شده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سیاستهای برنامه های توسعه، اهداف کلی به شرح زیر را مد نظر دارد. اهداف کلی : ارتقاء و توسعه سلامت اقلام سلامت محور و پیگیری به موقع شکایات، افزایش سرعت، دقت و کیفیت اجرای فرایندها در راستای افزایش رضایت ارباب رجوع و افزایش کارایی و کاهش هزینه ها