جلسه آموزشی نقش تغذیه گیاهی و مداخلات دارویی بر سلامت قلب برگزار شد
نوزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی برگزار شد
هجدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی برگزار شد
دومین جلسه مشترک قرارگاه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی برگزار شد
برگزاری جلسه رابطین ADR بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه
داروسازان شاغل در داروخانه در دسترس ترین حلقه درمان برای ارائه خدمت هستند
برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه کروماتوگرافی طیفسنجی جرمی (LC-MS/MS)
کم تحرکی از مهم ترین عوامل غیر تغذیه ای در بروز بیماری های مزمن است
درخشش کارشناس آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو در مسابقات پاورلیفتینگ
قدردانی سرپرست معاونت غذا و دارو از دکتر حنانه برادران
برگزاری جلسه هم اندیشی معاونین غذا و دارو سه دانشگاه در خصوص ساماندهی عطاری ها
جلسه آموزش نظارت و بازرسی از عطاریها برگزار شد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران تلاش مینماید تا با استفاده از منابع انسانی و امکانات درونبخشی و برونبخشی با فراهم آوردن مناسبترین منابع اطلاعرسانی و آموزش همگانی در جهت حفظ و ارتقاء نظام کیفیت خدمات دارویی، غذایی، طبیعی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بیولوژیک، مکملها، آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی فعالیت نماید و حداکثر اطمینان لازم را در خصوص امنیت کالاهای سلامتمحور برای کلیه افراد جامعه فراهم آورد.
اداره نظارت برمواد غذایی آرایشی و بهداشتی نیز به عنوان زیر مجموعه معاونت غذا و دارو و دانشگاه، پیرو رسالت یادشده، می باشد،. لذا ارتقاء کیفیت خدمات و وظایف محوله را در جهت افزایش رضایتمندی ارباب رجوع سرلوحه کارخود می داند. بر این اساس، ضمن حرکت در چارچوب قوانین و اهداف تعریف شده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سیاستهای برنامه های توسعه، اهداف کلی به شرح زیر را مد نظر دارد. اهداف کلی : ارتقاء و توسعه سلامت اقلام سلامت محور و پیگیری به موقع شکایات، افزایش سرعت، دقت و کیفیت اجرای فرایندها در راستای افزایش رضایت ارباب رجوع و افزایش کارایی و کاهش هزینه ها