برگزاری کمیسیون فنی قانونی با هدف بررسی و صدور مجوزهای بهداشتی ساخت و مسئولین فنی
گزارش سیزدهمین کمیسیون فنی قانونی مواد غذایی و آشامیدنی در سال ۱۴۰۴
سیزدهمین کمیسیون فنی قانونی مواد غذایی و آشامیدنی در سال ۱۴۰۴، روز سهشنبه ۱۱ آذرماه در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
برگزاری پنجمین کمیسیون فنی قانونی عدم انطباق در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
پنجمین کمیسیون فنی قانونی عدم انطباق در معاونت غذا و دارو برگزار شد
پنجمین کمیسیون فنی قانونی عدم انطباق روز سهشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ با حضور دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهندس کسری مومنیان مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، اعضای هیأت علمی، مدیر آزمایشگاه، کارشناس تخصصی صدور پروانه و کارشناسان مرتبط در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
ارائه راهکارهای تخصصی توسط کارشناسان و تأکید دکتر جهانگرد رفسنجانی بر بررسی و اجرای پیشنهادهای قابل تحقق
نشست هماندیشی معاونت غذا و دارو با اداره مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی برای بررسی چالشها و بهبود فرآیندهای کارشناسی
نشست هماندیشی اداره مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی با حضور دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی، معاون غذا و دارو، دکتر آزیتا نبی زاده، مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو، مهندس کسری مومنیان، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و کارشناسان این اداره مریم محمدزاده جمالیان، رئیس اداره عمومی معاونت غذا و دارو، ناهید خانی میقانکی،سرپرست امور مالی معاونت غذا و دارو روز سهشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ برگزار شد.
تأکید معاون غذا و دارو بر برخورد دقیق، اصولی و قانونمند با موارد عدم انطباق
برگزاری چهارمین کمیسیون فنی قانونی عدم انطباق در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
چهارمین نشست کمیسیون فنی قانونی (عدم انطباق) با حضور دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی، معاون محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهندس کسری مومنیان، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، عضو هیأت علمی دانشگاه، کارشناس تخصصی صدور پروانه، مدیر آزمایشگاه و کارشناسان تخصصی مرتبط در دفتر معاونت تشکیل شد.
برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعمدهندهها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی
وبینار دو روزه «مبانی و مفاهیم اولیه طعمدهندهها و انواع اسانس» به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری انجمن تولیدکنندگان اسانس ایران، ویژه مسئولین فنی واحدهای غذایی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش معاونتهای غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران و ساوه برگزار شد.
برگزاری دوره ی آموزشی نشانگر تغذیه ای و انتخاب آگاهانه در مدرسه شهید صادقی به مناسب روز دانش آموز
به مناسبت روز دانشآموز، دوره ی آموزشی و مشاورهای در خصوص مفاهیم مربوط به نشانگر رنگی تغذیه توسط مهندس پریا شعبانی، کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در مدرسه پسرانه شهید صادقی برپا شد.
آشنایی دانش آموزان با راهکارهای کاهش مصرف نمک در مدرسه پسرانه مکتب الرضا
به مناسبت روز دانشآموز و در راستای ارتقای فرهنگ تغذیه سالم، روز سهشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ معاونت غذا و دارو دانشگاه، دوره ی آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش مصرف «نمک و سدیم» را در مدرسه پسرانه مکتبالرضا برگزار کرد.
برگزاری دوازدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری
دوازدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:
جلسه آموزشی اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی برگزار شد
آموزش اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی با حضور مهندس صادقی کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران درسرای محله خانی آباد برگزار گردید.
به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:
آموزش آشنایی با برچسب اصالت اقلام سلامت محور و اهمیت پیشگیری از مسمومیت آرایشی و بهداشتی
آموزش روشهای پیشگیری از مسمومیت آرایشی و بهداشتی و آشنایی با برچسب اصالت کالا با حضور دکتر سراج در سرای محله خانی آباد برگزار گردید.