معاونت غذا و دارو | آرشیو اخبار مدیریت غذا

لیست اخبار صفحه :1
گزارش سیزدهمین کمیسیون فنی قانونی مواد غذایی و آشامیدنی در سال ۱۴۰۴
برگزاری کمیسیون فنی قانونی با هدف بررسی و صدور مجوزهای بهداشتی ساخت و مسئولین فنی

گزارش سیزدهمین کمیسیون فنی قانونی مواد غذایی و آشامیدنی در سال ۱۴۰۴

سیزدهمین کمیسیون فنی قانونی مواد غذایی و آشامیدنی در سال ۱۴۰۴، روز سه‌شنبه ۱۱ آذرماه در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.

پنجمین کمیسیون فنی قانونی عدم انطباق در معاونت غذا و دارو برگزار شد
برگزاری پنجمین کمیسیون فنی قانونی عدم انطباق در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

پنجمین کمیسیون فنی قانونی عدم انطباق در معاونت غذا و دارو برگزار شد

پنجمین کمیسیون فنی قانونی عدم انطباق روز سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ با حضور دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهندس کسری مو‌منیان مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، اعضای هیأت علمی، مدیر آزمایشگاه، کارشناس تخصصی صدور پروانه و کارشناسان مرتبط در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.

نشست هم‌اندیشی معاونت غذا و دارو با اداره مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی برای بررسی چالش‌ها و بهبود فرآیندهای کارشناسی
ارائه راهکارهای تخصصی توسط کارشناسان و تأکید دکتر جهانگرد رفسنجانی بر بررسی و اجرای پیشنهادهای قابل تحقق

نشست هم‌اندیشی معاونت غذا و دارو با اداره مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی برای بررسی چالش‌ها و بهبود فرآیندهای کارشناسی

نشست هم‌اندیشی اداره مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی با حضور دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی، معاون غذا و دارو، دکتر آزیتا نبی زاده، مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو، مهندس کسری مومنیان، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و کارشناسان این اداره مریم محمدزاده جمالیان، رئیس اداره عمومی معاونت غذا و دارو، ناهید خانی میقانکی،سرپرست امور مالی معاونت غذا و دارو روز سه‌شنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ برگزار شد.

برگزاری چهارمین کمیسیون فنی قانونی عدم انطباق در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
تأکید معاون غذا و دارو بر برخورد دقیق، اصولی و قانون‌مند با موارد عدم انطباق

برگزاری چهارمین کمیسیون فنی قانونی عدم انطباق در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

چهارمین نشست کمیسیون فنی قانونی (عدم انطباق) با حضور دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی، معاون محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهندس کسری مومنیان، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، عضو هیأت علمی دانشگاه، کارشناس تخصصی صدور پروانه، مدیر آزمایشگاه و کارشناسان تخصصی مرتبط در دفتر معاونت تشکیل شد.

برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی

برگزاری وبینار آموزشی «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» ویژه مسئولین فنی

وبینار دو روزه «مبانی و مفاهیم اولیه طعم‌دهنده‌ها و انواع اسانس» به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری انجمن تولیدکنندگان اسانس ایران، ویژه مسئولین فنی واحدهای غذایی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران و ساوه برگزار شد.

برگزاری دوره ی آموزشی نشانگر تغذیه ای و انتخاب آگاهانه در مدرسه شهید صادقی به مناسب روز دانش آموز

برگزاری دوره ی آموزشی نشانگر تغذیه ای و انتخاب آگاهانه در مدرسه شهید صادقی به مناسب روز دانش آموز

به مناسبت روز دانش‌آموز، دوره ی آموزشی و مشاوره‌ای در خصوص مفاهیم مربوط به نشانگر رنگی تغذیه توسط مهندس پریا شعبانی، کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در مدرسه پسرانه شهید صادقی برپا شد.

 آشنایی دانش آموزان با راهکارهای کاهش مصرف نمک در مدرسه پسرانه مکتب الرضا

آشنایی دانش آموزان با راهکارهای کاهش مصرف نمک در مدرسه پسرانه مکتب الرضا

به مناسبت روز دانش‌آموز و در راستای ارتقای فرهنگ تغذیه سالم، روز سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ معاونت غذا و دارو دانشگاه، دوره ی آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش مصرف «نمک و سدیم» را در مدرسه پسرانه مکتب‌الرضا برگزار کرد.

برگزاری دوازدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری

برگزاری دوازدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری

دوازدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.

 جلسه آموزشی اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی برگزار شد
به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:

جلسه آموزشی اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی برگزار شد

آموزش اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی با حضور مهندس صادقی کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران درسرای محله خانی آباد برگزار گردید.

آموزش آشنایی با برچسب اصالت اقلام سلامت محور و اهمیت پیشگیری از مسمومیت آرایشی و بهداشتی
به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:

آموزش آشنایی با برچسب اصالت اقلام سلامت محور و اهمیت پیشگیری از مسمومیت آرایشی و بهداشتی

آموزش روشهای پیشگیری از مسمومیت آرایشی و بهداشتی و آشنایی با برچسب اصالت کالا با حضور دکتر سراج در سرای محله خانی آباد برگزار گردید.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه