برگزاری دوره آموزش مجازی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی مردادماه 1404

برگزاری دوره آموزش مجازی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی مردادماه 1404

برگزاری دوره آشنایی بابخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار

برگزاری دوره آشنایی بابخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار

آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه مسئولین فنی

آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه مسئولین فنی

خدمات ما

ساختار سازمانی

مراکز تحت پوشش

فرایندهای غذایی و آشامیدنی

آموزش

اخبار مدیریت

برگزاری هشتمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
1404/05/29

برگزاری هشتمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

سومین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی در سال جاری برگزار شد
1404/05/29

سومین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی در سال جاری برگزار شد

برگزاری آموزش بهداشت، ایمنی و نگهداری مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
1404/05/22

برگزاری آموزش بهداشت، ایمنی و نگهداری مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری وبینار آموزشی آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفیدکننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار
1404/05/20

برگزاری وبینار آموزشی آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفیدکننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار

چشم انداز مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی

مطالب آموزشی

نکات بهداشتی و ایمنی مربوط به شستشو و پخت مرغ
1404/05/25

نکات بهداشتی و ایمنی مربوط به شستشو و پخت مرغ

نکات ضروری مراحل بهداشت و ایمنی مواد غذایی
1404/05/25

نکات ضروری مراحل بهداشت و ایمنی مواد غذایی

آموزش برچسب کنترل اصالت
1404/04/31

آموزش برچسب کنترل اصالت

هشدارهای ایمنی در خصوص استفاده از مواد شوینده بهداشتی
1403/12/27

هشدارهای ایمنی در خصوص استفاده از مواد شوینده بهداشتی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu