7 ژوئن 2025 روز جهانی ایمنی در مواد غذایی
برگزاری دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی (مجازی) خردادماه 1404
برگزاری دوره آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت
برگزاری دوره آموزش مجازی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی مردادماه 1404
برگزاری دوره آشنایی بابخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار
آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه مسئولین فنی
برگزاری دوره آموزش حضوری ویژه کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران (تیر ماه 1404)
برگزاری دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی (مجازی) تیرماه 1404
7 ژوئن 2025 روز جهانی ایمنی در مواد غذایی
برگزاری دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی (مجازی) خردادماه 1404
برگزاری دوره آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت
برگزاری دوره آموزش مجازی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی مردادماه 1404
برگزاری دوره آشنایی بابخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار
آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه مسئولین فنی
برگزاری دوره آموزش حضوری ویژه کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران (تیر ماه 1404)
برگزاری دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی (مجازی) تیرماه 1404
7 ژوئن 2025 روز جهانی ایمنی در مواد غذایی
برگزاری دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی (مجازی) خردادماه 1404
برگزاری دوره آشنایی با شیوه پرداخت تعرفه بر مبنای ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا
هفتمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری برگزار شد
برگزاری دوره آموزشی راه های تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور
قدردانی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری از مهندس کسری مومنیان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
برگزاری هشتمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
سومین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی در سال جاری برگزار شد
برگزاری آموزش بهداشت، ایمنی و نگهداری مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
برگزاری وبینار آموزشی آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفیدکننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا
هفتمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری برگزار شد
برگزاری دوره آموزشی راه های تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور
قدردانی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری از مهندس کسری مومنیان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
برگزاری هشتمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
سومین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی در سال جاری برگزار شد
برگزاری آموزش بهداشت، ایمنی و نگهداری مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
برگزاری وبینار آموزشی آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفیدکننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا
هفتمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری برگزار شد
برگزاری دوره آموزشی راه های تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور
قدردانی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری از مهندس کسری مومنیان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود