بررسی هفت پرونده در سیزدهمین کمیسیون فنی- قانونی آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو
بیست و سومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد
آموزش بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
دوره آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای برگزار شد
بررسی سی و سه پرونده غذایی در بیست و دومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی
پنجمین کمیسیون فنی قانونی (عدم انطباق) در سال جاری برگزار شد
آموزش نحوه صدورگواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
برگزاری جلسه استقرار واحدهای غذایی و آشامیدنی در پارک های علم و فناوری و مراکز دانش بنیان