معاونت غذا و دارو | برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا

  • تاریخ انتشار : 1404/05/19 - 10:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 232
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا

دوره مجازی "آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا" ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دوره آموزشی "آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا"صبح روز هجدهم مرداد 1404، با حضور دکتر هانیه طلوعی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و با هدف ارتقای دانش و مهارت مسئولین فنی واحدهای تولیدی صنعت غذا برگزار گردید. 

در این آموزش دکتر طلوعی ضمن ارائه تعریف علمی ارزیابی حسی، به شرح امکانات لازم و کنترل های موثر در آزمون های حسی پرداخت.

 وی در ادامه با ذکر مثال، توضیحاتی در خصوص انواع روش های مورد استفاده در این ارزیابی ارائه نمود.

  • کد خبر : 302645
ادمین  غذا
تهیه کننده:

ادمین غذا

تصاویر

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا مرداد ماه 1404 برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه