برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا
دوره مجازی "آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا" ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دوره آموزشی "آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا"صبح روز هجدهم مرداد 1404، با حضور دکتر هانیه طلوعی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و با هدف ارتقای دانش و مهارت مسئولین فنی واحدهای تولیدی صنعت غذا برگزار گردید.
در این آموزش دکتر طلوعی ضمن ارائه تعریف علمی ارزیابی حسی، به شرح امکانات لازم و کنترل های موثر در آزمون های حسی پرداخت.
وی در ادامه با ذکر مثال، توضیحاتی در خصوص انواع روش های مورد استفاده در این ارزیابی ارائه نمود.
ارسال به دوستان