3 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-روشهای-ارزیابی-حسی-و-کاربرد-آن-در-صنعت-غذا-
صنعت غذا برگزاری دوره آموزشی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا دوره مجازی "آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا" ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید. --> به...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/برگزاری-دوره-آشنایی-با-افزودنی-ها-در-صنعت-غذا-و-تقلبات-مرتبط-
صنعت غذا و تقلبات مرتبط به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: برگزاری دوره آشنایی با افزودنی ها در صنعت غذا و تقلبات مرتبط دوره آشنایی با افزودنی ها در صنعت غذا و تقلبات مرتبط با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اطلاعیه ها مدیریت غذا/برگزاری-دوره-آموزش-حضوری-ویژه-کارشناسان-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران-(تیر-ماه-1404)
صنعت غذا و تقلبات مرتبط "ویژه کارشناسان مواد غذایی برگزار میگردد. --> دوره آموزش حضوری" آشنایی با افزودنی ها در صنعت غذا و تقلبات مرتبط "ویژه کارشناسان مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ 28 تیرماه 1403 به همت اداره نظارت بر...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود