برگزاری دوازدهمین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانه ها در معاونت غذا و دارو دانشگاه
دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی برگزار شد
برگزاری بیست و ششمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه
جلسه ساب کمیته تجویز و مصرف منطقی دارودر معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید
برگزاری جلسه ساب کمیته تجویز و مصرف منطقی داروهای آنتی میکروبیال
گزارش قرعه کشی و مسابقه غرفه معاونت غذا و دارو در مراسم بزرگداشت 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران
بیست و ششمین پیش کمیته فنی،قانونی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سال جاری برگزار شد
برگزاری جلسه هماندیشی و بررسی مشکلات واحدهای فرآوردههای گوشتی
برگزاری جلسه آموزش بهداشت و ایمنی مواد غذایی
برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های آرایشی و بهداشتی
دوره آموزش آشنایی با نشانگر رنگی، تغذیهای و برچسب اصالت کالا برگزار شد
برگزاری ششمین کمیسیون فنی- قانونی (عدم انطباق) در معاونت غذا و دارو دانشگاه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران تلاش مینماید تا با استفاده از منابع انسانی و امکانات درونبخشی و برونبخشی با فراهم آوردن مناسبترین منابع اطلاعرسانی و آموزش همگانی در جهت حفظ و ارتقاء نظام کیفیت خدمات دارویی، غذایی، طبیعی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بیولوژیک، مکملها، آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی فعالیت نماید و حداکثر اطمینان لازم را در خصوص امنیت کالاهای سلامتمحور برای کلیه افراد جامعه فراهم آورد.
اداره نظارت برمواد غذایی آرایشی و بهداشتی نیز به عنوان زیر مجموعه معاونت غذا و دارو و دانشگاه، پیرو رسالت یادشده، می باشد،. لذا ارتقاء کیفیت خدمات و وظایف محوله را در جهت افزایش رضایتمندی ارباب رجوع سرلوحه کارخود می داند. بر این اساس، ضمن حرکت در چارچوب قوانین و اهداف تعریف شده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سیاستهای برنامه های توسعه، اهداف کلی به شرح زیر را مد نظر دارد. اهداف کلی : ارتقاء و توسعه سلامت اقلام سلامت محور و پیگیری به موقع شکایات، افزایش سرعت، دقت و کیفیت اجرای فرایندها در راستای افزایش رضایت ارباب رجوع و افزایش کارایی و کاهش هزینه ها