![دفتر ریاست](/uploads/282/2023/Mar/12/دفتر ریاست.jpg)
معرفی
معاونت غذا و دارو وظیفه نظارت بر ایمنی، بهداشت، اصالت و سلامت تمامی کالاهای دارای مصرف انسانی شامل مواد و فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، دارویی، آرایشی، بهداشتی، طبیعی، مکمل، سنتی وتجهیزات و ملزومات پزشکی را که فرآورده های سلامت نامیده می شوند به عهده دارد و مردم به اعتبار نظارت ها و اعتماد به اقدامات نظارتی انجام شده، آنها را مصرف می کنند.
چشم انداز
- ارتقای سطح سلامت جامعه
- افزایش سطح امنیت مواد خوراکی, آشامیدنی, آرایشی و بهداشتی
- ارتقا و بهبود دسترسی مردم به خدمات دارویی
- افزایش سطح تکنولوژی و دانش فنی در تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
- ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات در عرصه دارو، غذا، آرایشی و بهداشتی
- تقویت واحد پژوهش و ارتقاء کیفی نظام اطلاع رسانی
- اعمال نظام پایش، نظارت و ارزیابی
- ارتقاء سطح آزمایشگاه های کنترل کیفیت محصولات غذایی ، آرایشی و بهداشتی کارخانجات تولیدی
- توزیع عادلانه خدمات دارویی و بهبود دسترسی مردم در مناطق تحت پوشش
- ارتقاء فرهنگ تجویز و مصرف منطقی دارو
- افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمات
- کاهش میزان تخلفات در حوزه دارو و غذا و آرایشی و بهداشتی
- کاهش میزان تخلفات و مبارزه با قاچاق در حوزه کالاهای سلامت
مطالب اخیر
4تیر ماه 1403
جلسه آموزش اصلاح سبک زندگی و نقش آن در باروری
به مناسبت هفته سلامت مردان جلسه آموزش اصلاح سبک زندگی با هدف ارتقا سطح آگاهی و آشنایی با نقش تغذیه در باروری برگزار شد.
3تیر ماه 1403
بروزرسانی فهرست توزیع کنندگان هر برند شیر خشک
فهرست بروزرسانی شده توزیع کنندگان هر برند شیر خشک از سوی مدیر کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اطلاع رسانی شد.
2تیر ماه 1403
دستورالعمل فرآیند تدوین فهرست دارویی اختصاصی (فرمولری) بیمارستانها
دستورالعمل فرآیند تدوین فهرست دارویی اختصاصی (فرمولری) بیمارستانها جهت استحضار و بهره برداری منتشر میگردد.
2تیر ماه 1403
برگزاری جلسه تدوین سامانه ای صدور پروانه ساخت محصولات غذایی
جلسه مشترک مدیریت اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی با سازمان غذا و دارو در خصوص تدوین سامانه ای صدور پروانه ساخت محصولات غذایی برگزار شد.
30خرداد ماه 1403
وبینار آموزشی دریافت کدIRC، ترخیص و صدور مجوز مصرف اقلام آرایشی و بهداشتی برگزارشد
وبینار آموزشی دریافت کد IRCترخیص و صدور مجوز مصرف اقلام آرایشی و بهداشتی با هدف ارتقاء سطح آگاهی مسئولین فنی شاغل در واحدهای آرایشی و بهداشتی برگزار شد.
30خرداد ماه 1403
سومین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانه ها برگزار شد
سومین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانه ها در سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
29خرداد ماه 1403
برگزاری ششمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و چهارمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی بهداشتی در سال جاری
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
29خرداد ماه 1403
انتصاب مهندس کسری مومنیان به عنوان مدیراداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو دانشگاه درحکمی مهندس کسری مومنیان را به عنوان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی منصوب کرد.
29خرداد ماه 1403
عوامل موثر در ارتقاء سطح سلامتی مردان
به مناسبت هفته جهانی سلامت مردان مطالب آموزشی در جهت ارتقاء سطح سلامتی مردان منتشر میگردد.