برگزاری آموزش بهداشت، ایمنی و نگهداری مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
برگزاری آموزش بهداشت، ایمنی و نگهداری مواد غذایی ویژه انجمن حمایت از خانواده زندانیان به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، جلسه آموزشی بهداشت، ایمنی و نگهداری مواد غذایی صبح روز 21 مرداد 1404 با همکاری شهرداری ناحیه سه منطقه شش و با حضور مهندس بیتا نافعی کارشناس تغذیه اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ویژه انجمن حمایت از خانواده زندانیان برگزار گردید.
در ابتدای جلسه مهندس نافعی در خصوص اهمیت نحوه خرید مواد غذایی و توجه به برچسب محصولات و نشانگر رنگی تغذیه ای نکاتی را مطرح کرد و گفت: بر اساس نوع ماده غذایی، ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن، زمان نگهداری مندرج بر طرح برچسب، روشهای متفاوتی برای حفظ و نگهداری مواد غذایی از عوامل آلوده کننده وجود دارد.
وی در ادامه در خصوص نحوه نگهداری مواد غذایی از جمله روغنهای خوراکی، نمک تصفیه شده یددار، تخم مرغ و .. مطالبی را ارائه نمود.
همچنین پس از بیان چهار اصل بهداشت مواد غذایی از جمله شستشوی دستها و ظروف و وسایل کار، جدا نگه داشتن اقلام خام از پخته و جابجا نکردن آلودگی ها، طبخ مواد غذایی به شکل کامل و سرد کردن به شکل صحیح به سوالات حاضرین پاسخ داد.
توضیح اینکه: پوسترهای آموزشی در انتهای دوره به حاضرین در این دوره توزیع گردید.
ارسال به دوستان