بررسی سی و سه پرونده غذایی در بیست و دومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی
بیست و دومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار گردید.
پنجمین کمیسیون فنی قانونی (عدم انطباق) در سال جاری برگزار شد
پنجمین کمیسیون فنی قانونی (عدم انطباق)، باهدف بررسی عدم انطباق محصولات در خصوص نحوه برخورد و اقدام قانونی لازم برگزار شد.
آموزش نحوه صدورگواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
وبینار آموزش نحوه صدور گواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با هدف افزایش سرعت انجام امورات مربوطه و بهبود وضعیت نظارتی مسئولین فنی برگزار گردید.
برگزاری جلسه استقرار واحدهای غذایی و آشامیدنی در پارک های علم و فناوری و مراکز دانش بنیان
جلسه استقرار واحدهای غذایی و آشامیدنی به منظور تسهیل در امور صدور پروانه ها و بررسی ها و بررسی امکان ایجاد زون بندی و رعایت حداقل فاصله استقرار واحدها در مجاورت واحدهای آلاینده برگزار شد.
چهارمین کمیسیون فنی قانونی(عدم انطباق) در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
چهارمین کمیسیون فنی قانونی(عدم انطباق)،باهدف بررسی عدم انطباق محصولات در خصوص نحوه برخورد و اقدام قانونی لازم در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
بیست و یکمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزارشد
بیست و یکمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار گردید.
برگزاری دوازدهمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی در سال جاری
دوازدهمین کمیسیون فنی- قانونی آرایشی و بهداشتی، در سال جاری با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع تصمیم گیری شد.
کارگروه تدوین دستورالعمل تاسیس و بهره برداری کارگاههای تولیدات محصولات آرایشی و بهداشتی
جلسه ای در خصوص بررسی نحوه استقرار واحدهای کارگاهی محصولات آرایشی و بهداشتی و سطح بندی واحدها برگزار شد.
گزارش بیستمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری
بیستمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار گردید.
آموزش برچسب اصالت و سلامت کالا و پیشگیری از مسمومیت ناشی از محصولات آرایشی و بهداشتی
آموزش برچسب اصالت و سلامت کالا در خصوص محصولات آرایشی و بهداشتی با هدف آموزش والدین دانش آموزان در دبستان دخترانه شهید سالاری برگزار گردید.