لیست اخبار صفحه :8
جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی برگزار شد
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:

جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی برگزار شد

جلسه آموزشی افزودنی های مجاز در محصولات خوراکی و آشامیدنی (طعم دهنده ها و رنگ دهنده ها) با هدف آشنایی کارشناسان در خصوص انواع طعم دهنده های خوراکی برگزار شد.

دهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و ششمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی بهداشتی برگزار شد

دهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و ششمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی بهداشتی برگزار شد

جلسه ‌ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

قدردانی معاون غذا و دارو دانشگاه از مهندس کسری مومنیان

قدردانی معاون غذا و دارو دانشگاه از مهندس کسری مومنیان

دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی در حاشیه جلسه شورای مدیران به منظور تلاش هوشمندانه در جهت تسهیل و تسریع فرایندهای خدمت رسانی به شرکت های تحت نظر مجموعه معاونت غذا و دارو از مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو قدردانی کرد.

هشتمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و پنجمین کمیسیون آرایشی بهداشتی برگزار شد

هشتمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و پنجمین کمیسیون آرایشی بهداشتی برگزار شد

جلسه ‌ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu