اولین جلسه قطب واحد نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو برگزار شد
اولین جلسه قطب واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف برنامه ریزی در خصوص اجرای طرح ملی پایش باقیمانده آفت کش ها برگزار شد.
اعلام برنامههای معاونت غذا و دارو در هفته جهانی سلامت در سال 1403
در راستای شعار هفته سلامت "سلامت من، حق من است"، برنامه های هفته سلامت در سال 1403 در معاونت غذا و دارو دانشگاه اعلام شد.
اولین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی در سال 1403برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
سی و سومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال 1402 برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
برگزاری جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور
جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور با محوریت توجه به نشانگر رنگی تغذیه ای، کاهش مصرف قند، نمک، چربی و اموزش برچسب اصالت کالا برگزار شد.
برگزاری دوره آشنایی با بسته بندی های پلیمری در صنایع غذایی
یکی از چالشهای بسیار مهم و اساسی در صنعت بسته بندی به خصوص بسته بندی مواد غذایی، حفظ سلامت و طراوت آنها است.
هشتمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
تشکیل کمیته FSMS در سال جاری
FSMS (سیستم مدیریت ایمنی غذایی) یک رویکرد سیستماتیک برای کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی در یک تجارت مواد غذایی به منظور اطمینان از ایمن بودن غذا برای خوردن است.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها به صورت مجازی در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی مسئولین فنی وبه روز رسانی دانش فنی، کارشناسان برگزار شد.
جلسه آموزشی انتخاب کالای سلامت محور برگزار شد
جلسه آموزشی انتخاب کالای سلامت محور باهدف افزایش آگاهی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) در خصوص نشانگر رنگی تغذیهای و برچسب کنترل اصالت و سلامت برگزار شد.