هشتمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
تشکیل کمیته FSMS در سال جاری
FSMS (سیستم مدیریت ایمنی غذایی) یک رویکرد سیستماتیک برای کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی در یک تجارت مواد غذایی به منظور اطمینان از ایمن بودن غذا برای خوردن است.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها به صورت مجازی در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی مسئولین فنی وبه روز رسانی دانش فنی، کارشناسان برگزار شد.
جلسه آموزشی انتخاب کالای سلامت محور برگزار شد
جلسه آموزشی انتخاب کالای سلامت محور باهدف افزایش آگاهی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) در خصوص نشانگر رنگی تغذیهای و برچسب کنترل اصالت و سلامت برگزار شد.
گزارش رادیویی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت دانشگاه با رادیو تهران
گزارش رادیویی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت دانشگاه با رادیو تهران در خصوص کالاهای آرایشی و بهداشتی موجود در بازار انجام شد.
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC جهت بهره مندی مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی و آشامیدنی با امتیاز بازآموزی آموزشی بصورت غیرحضوری برگزار گردید.
برگزاری دومین دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000
استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است مثلا شرکت های حمل و نقل مواد غذایی ، شرکت های تولید سموم و آفت کش های کشاورزی ، شرکت های تولید مقوا و بسته بندی مواد غذایی و … می توانند استاندارد ISO 22000:2018 را اجرایی و گواهینامه آن را از مراکز معتبر نظیر ایزوسیستم دریافت نمایند.
سی و دومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
گفتگوی کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با رادیو بازار
گزارش رادیویی کارشناس کنترل مواد غذایی وآرایشی و بهداشتی در خصوص الزامات برچسب گذاری محصولات غذایی و نشانگرهای رنگی در رادیو بازار انجام شد.
جلسه آموزشی آشنایی با تغذیه سالم برگزار شد
جلسه آموزشی آشنایی با تغذیه سالم با هدف توجه به نشانگر رنگی تغذیهای، کاهش مصرف قند، نمک و چربی برگزار شد.