به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
آموزش بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
دوره آموزشی بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشت در تاریخ 30 دی1403 در سالن شورا معاونت غذا و دارودانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذاو دارو،دوره آموزشی در خصوص بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی با حضور مهندس علیرضا غیاثی (مدرس)، مهندس کسری مومنیان مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی و کارشناسان این معاونت برگزار گردید.
این دوره به منظور به روزرسانی دانش و مهارت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی مطالب آموزشی مبنی بر تجزیه و تحلیل خطر، شناسایی نقاط کنترل بحرانی، تعیین نقاط و حدود بحرانی، بررسی و پایش نقاط بحرانی، اقدامات اصلاحی، صحه گذاری و مستندسازی و نحوه تکمیل چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی ارائه گردید ودر پایان دوره پرسش و پاسخ صورت گرفت.
توضیح اینکه دوره مذکور دارای امتیاز بازآموزی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی است.
ارسال نظر