لیست اخبار صفحه :13
برگزاری دومین نشست قطب منطقه ۱۰ آمایش کشوری در حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

برگزاری دومین نشست قطب منطقه ۱۰ آمایش کشوری در حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

نشست قطب منطقه 10 آمایش کشوری در حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی باهدف هم اندیشی و یکسان سازی موضوعات مطروحه در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

آموزش راه های پیشگیری از خرید اقلام سلامت محور تقلبی در سطح عرضه
معاونت غذا و دارو

آموزش راه های پیشگیری از خرید اقلام سلامت محور تقلبی در سطح عرضه

آموزش چهره به چهره راه های پیشگیری از خرید اقلام سلامت محور تقلبی در شهرری و حومه با حضور کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو برگزار شد.

پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا

پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا

دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو در پیامی ضمن تبریک 24 مهر روز جهانی غذا گفت: انتخاب مواد غذایی برای یک زندگی سالم می تواند به سادگی استفاده از دریافت کالری متعادل، لذت بردن از غذا و کمتر خوردن، اجتناب از وعده های غذایی بزرگ، قرار دادن میوه ها و سبزیجات در نیمی از بشقاب، تغییر دادن شیر مصرفی به انواع بدون چربی یا کم چرب (1درصد)، دریافت نیمی از غلات مصرفی به صورت سبوس دار، احتیاط در مصرف غذاهای حاوی نمک و نوشیدن آب به جای نوشیدنی های شیرین باشد.