به مناسبت هفته جهانی غذا:
برپایی غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نشان ایمنی و سلامت
غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت باهدف آموزش همگانی مردم؛ در خصوص نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت، کاهش مصرف قند، نمک و چربیها برپا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، صبح امروز 28 مهر 1403 غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نشان ایمنی و سلامت به همت اداره نظارت بر مواد غذایی ارایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در محل ساختمان شماره دانشگاه برگزار شد.
همچنین در راستای اجرای برنامههای هفته جهانی غذا ،در این غرفه آموزشی که با محوریت معرفی نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت و آشنایی با راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور برپاشد ، مهندس بردستانی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی این معاونت توضیحات لازم در خصوص آشنایی با نحوه برچسب خوانی مواد غذایی و استفاده از نشانگر رنگی، نکات مهمی که هنگام خرید محصولات غذایی باید به آنها توجه شود، حداقل اطلاعات که باید بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی تولید داخل به زبان فارسی نوشتهشده به مراجعهکنندگان ارائه کرد.
وی همچنین با دردست داشتن بروشور نشانگر رنگی، مراجعهکنندگان را با مفهوم رنگ در نشانگرهای رنگی و هدف از برچسبگذاری آشنا نموده و پمفلت های کاهش مصرف قند- نمک- و چربیها، افزایش فعالیت و تحرک، افزایش مصرف سبزیها و میوهها و دقت در مصرف مواد خوراکی بر اساس اطلاعات راهنمای تغذیهای را به مراجعه کنندگان توزیع کرد.
ارسال نظر