به مناسبت هفته جهانی غذا:
برگزاری دوره آموزشی با عنوان خرید سالم و آگاهانه دانش آموزان
دوره آموزشی با عنوان خرید سالم و آگاهانه دانش آموزان با هدف توجه به مشخصات مندرج بر روی طرح برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی در مدرسه دخترانه تقوا پیشگان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارور، دوره آموزشی با عنوان خرید سالم و آگاهانه صبح امروز 28 مهر 1403در دبستان دخترانه شاهد تقواپیشگان با حضور مهندس بیتا نافعی کارشناس تغذیه این حوزه و با هدف توجه به مشخصات مندرج بر روی طرح برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی از جمله آرم سازمان غذا و دارو، شماره پروانه بهداشتی ساخت، نشانگر رنگی تغذیه ای، تاریخ تولید و انقضا، نشانی کارخانه و ... برگزار شد.
در ابتدا مهندس نافعی به دانش آموزان در خصوص ویژگی های نشانگر رنگی و شاخص های انرژی، قند و چربی و نمک و اسیدچرب ترانس و انتخاب آگاهانه از طریق توجه رنگ شاخص ها توضیحاتی را به تفصیل ارائه کرد.
وی افزود: بر روی این برچسب اطلاعاتی از قبیل میزان انرژی یا کالری موجود در صد گرم از محصول نشان داده میشود و در این برچسب از سه رنگ قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط) و سبز (اندک) استفاده شده است.
در پایان نیز مسابقه ای از فروشگاه مواد غذایی شبیه سازی شده با هدف توجه به مشخصات مندرج بر روی طرح برچسب محصولات خوراکی برای دانش آموزان برگزار شد و و پس از گروه بندی دانش آموزان که از طریق مقایسه نشانگر رنگی انتخاب سالمتری داشتند جوایزی تعلق گرفت.
ارسال نظر