معاونت غذا و دارو | کارگاه آموزش روش اجرایی بازرسی و نحوه برخورد و گزارش‌دهی در واحدهای تولیدی

  • تاریخ انتشار : 1404/10/06 - 10:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه آموزش روش اجرایی بازرسی و نحوه برخورد و گزارش‌دهی در واحدهای تولیدی

کارگاه آموزشی «روش اجرایی بازرسی و نحوه برخورد و گزارش‌دهی در واحدهای تولیدی» با هدف ارتقای دانش فنی و عملیاتی کارشناسان حوزه بازرسی و کنترل کیفیت در واحدهای تولیدی، با حضور کارشناسان آزمایشگاه برگزار گردید.

کارگاه آموزش روش اجرایی بازرسی و نحوه برخورد و گزارش‌دهی در واحدهای تولیدی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو،کارگاه آموزشی «روش اجرایی بازرسی و نحوه برخورد و گزارشدهی در واحدهای تولیدی» روز چهارشنبه، سوم دیماه ۱۴۰۴ در آزمایشگاه کنترل غذا، دارو، تجهیزات پزشکی با حضور پرستو فاضلی فرد(مدرس)برگزار شد.

 این دوره با هدف ارتقای دانش فنی و عملیاتی کارشناسان حوزه بازرسی و کنترل کیفیت در واحدهای تولیدی، با حضور کارشناسان آزمایشگاه برگزار گردید.

دراین کارگاه، ضمن ارائه مبانی نظری بازرسی، در خصوص شرح دقیق روشهای اجرایی، نحوه برخورد حرفهای با انواع شرایط در محل کار و استانداردهای گزارشدهی در محیطهای تولیدی توضیحاتی به تفصیل ارائه شد و شرکتکنندگان نیز از این فرصت آموزشی برای بهبود فرآیندهای نظارتی در بازرسی های خود بهره بردند.

 

 
 
 
  • کد خبر : 313296
ادمین آزمایشگاه
تهیه کننده:

ادمین آزمایشگاه

تصاویر

کارگاه آموزش روش اجرایی بازرسی و نحوه برخورد و گزارش‌دهی در واحدهای تولیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه