هشتمین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانهها
هشتمین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانهها باهدف بررسی پروندههای مربوط به ابطال مجوز و تأسیس همزمان داروخانه در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
بیست و دومین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در معاونت غذا و دارو برگزار شد
جلسهای باهدف بررسی پروندههای مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.
بیست و یکمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در معاونت غذا و دارو برگزارشد
جلسهای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...)، ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار شد.
برگزاری دومین نشست قطب منطقه ۱۰ آمایش کشوری در حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
نشست قطب منطقه 10 آمایش کشوری در حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی باهدف هم اندیشی و یکسان سازی موضوعات مطروحه در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
معاونت غذا و دارو
آموزش راه های پیشگیری از خرید اقلام سلامت محور تقلبی در سطح عرضه
آموزش چهره به چهره راه های پیشگیری از خرید اقلام سلامت محور تقلبی در شهرری و حومه با حضور کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو برگزار شد.
آموزش مجازی آشنایی با مشخصات نشانگرهای رنگی تغذیهای
وبینار آشنایی با مشخصات برچسب محصولات داخلی و نشانگرهای رنگی باهدف افزایش آگاهی کارکنان، اساتید و هیات علمی در سطح دانشگاه توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.
قدردانی معاون غذا و دارو از کارشناسان مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی
به مناسبت هفته جهانی غذادکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو از زحمات کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی قدردانی کرد.
آموزش آشنایی با گروه های غذایی و تغذیه سالم در مهدکودک نسیم مادر
به مناسبت هفته جهانی غذا جلسهی آموزشی آشنایی با گروه های غذایی و تغذیه سالم در مهدکودک نسیم مادر واقع در منطقه شش تهران توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.
پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا
دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو در پیامی ضمن تبریک 24 مهر روز جهانی غذا گفت: انتخاب مواد غذایی برای یک زندگی سالم می تواند به سادگی استفاده از دریافت کالری متعادل، لذت بردن از غذا و کمتر خوردن، اجتناب از وعده های غذایی بزرگ، قرار دادن میوه ها و سبزیجات در نیمی از بشقاب، تغییر دادن شیر مصرفی به انواع بدون چربی یا کم چرب (1درصد)، دریافت نیمی از غلات مصرفی به صورت سبوس دار، احتیاط در مصرف غذاهای حاوی نمک و نوشیدن آب به جای نوشیدنی های شیرین باشد.
تشریح برنامه های هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه
جلسه ای با محوریت ویژه برنامه های هفته جهانی غذا در سال 1400با شعار ملی آگاهی، مدیریت، اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه با کرونا در معاونت غذا و دارو برگزار شد.