لیست اخبار صفحه :18
پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا

پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا

دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو در پیامی ضمن تبریک 24 مهر روز جهانی غذا گفت: انتخاب مواد غذایی برای یک زندگی سالم می تواند به سادگی استفاده از دریافت کالری متعادل، لذت بردن از غذا و کمتر خوردن، اجتناب از وعده های غذایی بزرگ، قرار دادن میوه ها و سبزیجات در نیمی از بشقاب، تغییر دادن شیر مصرفی به انواع بدون چربی یا کم چرب (1درصد)، دریافت نیمی از غلات مصرفی به صورت سبوس دار، احتیاط در مصرف غذاهای حاوی نمک و نوشیدن آب به جای نوشیدنی های شیرین باشد.

برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

دوره آموزش مجازی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برای مسئولین فنی واحد های تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

کارگاه مجازی اشتغال و کارآفرینی برگزار شد
در راستای حمایت از تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها

کارگاه مجازی اشتغال و کارآفرینی برگزار شد

کارگاه مجازی دانشگاه نسل سوم و چهارم و نقش آن در اشتغال کارآفرینی با موضوع حداقل ضوابط صدور پروانه های بهداشتی محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح کشوری با همکاری معاونت غذا و دارو و دفتر امور ایثارگران دانشگاه برگزار شد.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه