قدردانی معاون غذا و دارو از کارشناسان مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی
به مناسبت هفته جهانی غذادکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو از زحمات کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی قدردانی کرد.
آموزش آشنایی با گروه های غذایی و تغذیه سالم در مهدکودک نسیم مادر
به مناسبت هفته جهانی غذا جلسهی آموزشی آشنایی با گروه های غذایی و تغذیه سالم در مهدکودک نسیم مادر واقع در منطقه شش تهران توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.
پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا
دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو در پیامی ضمن تبریک 24 مهر روز جهانی غذا گفت: انتخاب مواد غذایی برای یک زندگی سالم می تواند به سادگی استفاده از دریافت کالری متعادل، لذت بردن از غذا و کمتر خوردن، اجتناب از وعده های غذایی بزرگ، قرار دادن میوه ها و سبزیجات در نیمی از بشقاب، تغییر دادن شیر مصرفی به انواع بدون چربی یا کم چرب (1درصد)، دریافت نیمی از غلات مصرفی به صورت سبوس دار، احتیاط در مصرف غذاهای حاوی نمک و نوشیدن آب به جای نوشیدنی های شیرین باشد.
تشریح برنامه های هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه
جلسه ای با محوریت ویژه برنامه های هفته جهانی غذا در سال 1400با شعار ملی آگاهی، مدیریت، اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه با کرونا در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
آموزش مجازی آشنایی با مشخصات برچسب محصولات سلامت محور داخلی و نشانگر های رنگی تغذیه ای
وبینار آموزشی آشنایی با مشخصات برچسب محصولات داخلی و نشانگر های رنگی باهدف افزایش آگاهی عموم مردم سرای محله ولیعصر (عج) در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
چگونه می توانیم از تقلبی یا اصل بودن محصولات سلامت محور مطمئن شویم
بنر و پوستر معرفی سامانه تی تک به منظور آشنایی عموم جامعه در فروشگاه های زنجیره ای سطح استان تهران توزیع شد.
برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
دوره آموزش مجازی آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برای مسئولین فنی واحد های تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی
دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی ویژه مسئولین فنی واحد های تولید مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
برگزاری دوره آموزش مجازی اصول برچسب گذاری مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو
دوره آموزش مجازی اصول برچسب گذاری مواد غذایی و آشامیدنی ویژه مسئولین فنی واحد های تولید مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در راستای حمایت از تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها
کارگاه مجازی اشتغال و کارآفرینی برگزار شد
کارگاه مجازی دانشگاه نسل سوم و چهارم و نقش آن در اشتغال کارآفرینی با موضوع حداقل ضوابط صدور پروانه های بهداشتی محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح کشوری با همکاری معاونت غذا و دارو و دفتر امور ایثارگران دانشگاه برگزار شد.