لیست اخبار صفحه :19
کارگاه مجازی دانشگاه نسل سوم و چهارم و نقش آن در اشتغال کارآفرینی برگزار می شود

کارگاه مجازی دانشگاه نسل سوم و چهارم و نقش آن در اشتغال کارآفرینی برگزار می شود

معاونت غذا و دارو با همکاری دفتر امور ایثارگران دانشگاه، کارگاه مجازی « اشتغال و کارآفرینی» با موضوع حداقل ضوابط صدور پروانه های بهداشتی محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی را برگزار می کند.

برگزاری نشست قطب منطقه ۱۰ آمایش کشوری در حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
معاونت غذا و دارو

برگزاری نشست قطب منطقه ۱۰ آمایش کشوری در حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

نشست قطب منطقه 10 آمایش کشوری در حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی باهدف هم اندیشی در خصوص موضوعات جاری در منطقه 10 آمایشی کشور در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

مراسم بزرگداشت هفته جهانی غذا در اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو

مراسم بزرگداشت هفته جهانی غذا در اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو

مراسم هفته جهانی غذا با حضور مهندس زینب آقامحسنی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با واحدهای تولیدی تحت نظارت به صورت مجازی برگزار شد.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه