برگزاری پنجمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوطه و تصمیم گیری درمورد موضوعات مطرح شده در کمیته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، پنجمین پیش کمیته فنی، قانونی غذایی و آشامیدنی آرایشی بهداشتی در سال جاری صبح امروز 23اردیبهشت 1403با حضور مهندس کسری مومنیان مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی، کارشناس تخصصی صدور پروانه و کارشناسان مربوطه در دفتر مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی برگزار شد.
توضیح اینکه : در این پیش کمیته در خصوص اندازه گیری HMF (در انواع شیره، کنسانتره میوه های خرما، انگور، توت)، برنامه پایش مواد غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه (PMS)، پایش فراورده های کاکائویی، صدور و اصلاح، تمدید پروانه های ساخت، صدور پروانه های ظرفیت خالی، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
ارسال به دوستان