پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز جهانی غذا
دکتر جلال غفارزاده معاون غذا و دارو دانشگاه 24 مهر ماه مصادف با روز جهانی غذا را به تمامی دست اندرکاران تولید غذای سالم و تمام کسانی که برای ارتقای امنیت غذایی کشور تلاش می کنند تبریک گفت.
برنامه های هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه
به مناسبت فرا رسیدن هفته جهانی غذا؛ معاونت غذا و دارو دانشگاه در نظر دارد برنامه های تشویقی، فرهنگی، ورزشی و آموزشی را از 24 مهرماه 1401 به مدت یک هفته اجرا کند.
به مناسبت روز جهانی سالمند
آموزش سبک زندگی سالم در دوره سالمندی در مدرسه پسرانه کرامت
به مناسبت روز جهانی سالمند، جلسه آموزشی سبک زندگی سالم در دوره سالمندی ویژه مادر بزرگ ها و پدربزرگ های دانش آموزان مدرسه پسرانه کرامت توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.
بیست و یکمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه
جلسهای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات لازم گرفته شد.
دومین روز اجلاس مدیران نظارت برمواد غذایی و آشامیدنی برگزار شد
رئیس سازمان غذا و دارو: پنجره طلایی که امروزه برای ما ایجاد شده است راهی برای افزایش تعامل و همکاری بین ارگان های مختلف برای حل مشکلات مردم است
دومین روز و اختتامیه اجلاس مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سراسر کشور با حضور دکتر بهرام دارایی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.
7 کارگروه در حاشیه اجلاس مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سراسر کشور برگزار شد
کارگروه های همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سراسر کشور با هدف آموزش و همفکری در راستای برنامه های اجلاس برگزار شد.
اجلاس مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سراسر کشور برگزار شد
تغذیه سالم موجب سلامتی همه گروه های سنی خواهد شد
اجلاس مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سراسر کشور با حضور دکتر بهرام دارایی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو و دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
برگزاری دوره آموزش تخصصی کشوری همسان سازی و اعتباربخشی انداره گیری نیترات در محصولات کشاورزی به روشHPLC
دوره آموزشی همسان سازی و اعتباربخشی انداره گیری نیترات در محصولات کشاورزی به روش HPLC در راستای پیشبرد برنامه های آموزشی تخصصی به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پرشکی تهران و با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه زاهدان برگزار می شود.
سیزدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه
سیزدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی باهدف بررسی پروندههای مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار شد.
آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی، تغذیهای و برچسب اصالت کالا در بوستان لاله و سرای محله جمالزاده
به مناسبت دوازدهم تیرماه؛ سالروز صدور فرمان تاریخی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز آموزشی باهدف افزایش آگاهی عموم مردم در بوستان لاله و سرای محله جمالزاده برگزار شد.