در دومین روز از هفته جهانی غذا:
وبینار آموزشی راههای «تشخیص تقلب و قاچاق از اصل» در اقلام سلامت محور
وبینار آموزشی راههای تشخیص اقلام تقلبی و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور برای کارشناسان تغذیه شبکه های بهداشت ری،اسلامشهر و جنوب و مراکز جامع خدمات سلامت در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، در دومین روز از هفته جهانی غذا وبینار آموزشی راههای تشخیص اقلام تقلبی و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور برای کارشناسان تغذیه شبکه های بهداشت ری،اسلامشهر و جنوب و مراکز جامع خدمات سلامت، امروز 25 مهر 1403 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مهندس صبا صادقی کارشناس مدیریت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در این وبینار در خصوص راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامتمحور، نحوه خرید سالم اقلام وارداتی، اقلام سلامتمحور تولید داخل و خرید اینترنتی توضیحاتی را ارائه کرد.
وی همچنین در مورد آشنایی با مشخصات برچسب رهگیری و ردیابی و کنترل اصالت کالا، نحوه استعلام آن از طریق سامانه پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲، سامانه اینترنتی تی تک، اسکن بارکد دوبعدی با نرمافزار تی تک و انواع پاسخهای دریافتی توضیحاتی ارائه داد.
مهندس صادقی در ادامه در خصوص اقلام سلامتمحور تولید داخل و توجه به علامت سازمان غذا و دارو، شماره پروانه ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی و مابقی اطلاعات مندرج روی برچسب محصولات خوراکی توضیحاتی بیان کرد.
ارسال نظر