معاونت غذا و دارو | کلیدواژه

4 مورد یافت شد

برگزاری وبینار آموزشی آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفیدکننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/برگزاری-وبینار-آموزشی-آشنایی-با-بخشنامه-الزامات-فنی-مایعات-پاک-کننده-اسیدی،-قلیایی-و-سفیدکننده-های-کلرینه-و-فرآورده-های-سفید-کننده-کلردار

برگزاری وبینار آموزشی آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفیدکننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار برگزاری وبینار آموزشی آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفیدکننده های کلرینه و فرآورده...

آموزش نحوه صدورگواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

https://fdo.tums.ac.ir/News/آموزش-نحوه-صدورگواهی-بهداشت-جهت-صادرکنندگان-فرآورده-های-غذایی،-آشامیدنی،-آرایشی-و-بهداشتی-

آموزش نحوه صدورگواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی آموزش نحوه صدورگواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وبینار آموزش نحوه صدور گواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی،...

وبینار آموزشی راه‌های «تشخیص تقلب و قاچاق از اصل» در اقلام سلامت محور

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/وبینار-آموزشی-راه‌های-«تشخیص-تقلب-و-قاچاق-از-اصل»-در-اقلام-سلامت-محور

وبینار آموزشی راه‌های «تشخیص تقلب و قاچاق از اصل» در اقلام سلامت محور در دومین روز از هفته جهانی غذا: وبینار آموزشی راه‌های «تشخیص تقلب و قاچاق از اصل» در اقلام سلامت محور وبینار آموزشی راه‌های تشخیص اقلام تقلبی و قاچاق از اصل در اقلام سلامت ‌محور برای...

وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/وبینار-آموزشی-آشنایی-با-سامانه-TTAC-برگزار-شد

وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC با هدف بهره مندی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آرایشی و بهداشتی برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه