لیست اخبار صفحه :4
آموزش نگهداری و نحوه مصرف صحیح تخم مرغ برای دانش آموزان
به مناسبت 17 مهر روز جهانی تخم مرغ:

آموزش نگهداری و نحوه مصرف صحیح تخم مرغ برای دانش آموزان

به مناسبت روز جهانی تخم مرغ (17 مهر) مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه دانستنی های مهم در خصوص نحوه نگهداری ومصرف تخم مرغ را درقالب پوستر برای دانش آموزان ابتدایی منتشر کرد.

چهاردهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی برگزار شد

چهاردهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی برگزار شد

چهاردهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف اجرای برنامه ها ی عملیاتی، برنامه ی پنج ساله توسعه هفتم کشور، صدور و اصلاح، تمدید پروانه های ساخت و صدور پروانه های ظرفیت خالی برگزار شد.

برگزاری سیزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری

برگزاری سیزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری

سیزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف اجرای برنامه ها ی عملیاتی، برنامه ی پنج ساله توسعه هفتم کشور، صدور و اصلاح، تمدید پروانه های ساخت و صدور پروانه های ظرفیت خالی برگزار شد.

برگزاری جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی موادغذایی
به همت اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو:

برگزاری جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی موادغذایی

جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برای سالمندان با هدف آشنایی با نشانگر رنگی و برچسب اصالت برروی محصولات در سرای محله بهجت آباد برگزار شد.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه