بررسی 48 پرونده در چهاردهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی
جلسه ای با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع و تصمیم گیری در خصوص آنها.
به مناسبت 17 مهر روز جهانی تخم مرغ:
آموزش نگهداری و نحوه مصرف صحیح تخم مرغ برای دانش آموزان
به مناسبت روز جهانی تخم مرغ (17 مهر) مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه دانستنی های مهم در خصوص نحوه نگهداری ومصرف تخم مرغ را درقالب پوستر برای دانش آموزان ابتدایی منتشر کرد.
چهاردهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی برگزار شد
چهاردهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف اجرای برنامه ها ی عملیاتی، برنامه ی پنج ساله توسعه هفتم کشور، صدور و اصلاح، تمدید پروانه های ساخت و صدور پروانه های ظرفیت خالی برگزار شد.
اعلام برنامه های معاونت غذا و دارو به مناسبت هفته جهانی غذا
به مناسبت فرارسیدن هفته جهانی غذا؛مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در نظر دارد برنامه های آموزشی، تشویقی و فرهنگی را از 24 مهرماه 1403به مدت یک هفته در این حوزه اجرا کند.
برگزاری سیزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و هشتمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی بهداشتی
جلسه ای با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع و تصمیم گیری در خصوص آنها.
برگزاری سیزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری
سیزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف اجرای برنامه ها ی عملیاتی، برنامه ی پنج ساله توسعه هفتم کشور، صدور و اصلاح، تمدید پروانه های ساخت و صدور پروانه های ظرفیت خالی برگزار شد.
دوره آشنایی با فرآیند صدور، تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه برگزارشد
دوره آشنایی با فرآیند صدور، تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه ، کارگاه برای مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها به جهت توانمند سازی و بروز رسانی دانش فنی آنها برگزار شد.
برگزاری دوازدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و هفتمین کمیسیون آرایشی بهداشتی
جلسه ای با هدف بررسی صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کدهای ثبت منبع تصمیم گیری شد.
برگزاری دومین کمیسیون فنی قانونی(عدم انطباق) درمعاونت غذا و دارو دانشگاه
جلسهای باهدف بررسی عدم انطباق محصولات در خصوص نحوه برخورد و اقدام قانونی لازم برگزار شد.
به همت اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو:
برگزاری جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی موادغذایی
جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برای سالمندان با هدف آشنایی با نشانگر رنگی و برچسب اصالت برروی محصولات در سرای محله بهجت آباد برگزار شد.