برگزاری جلسه پرسش و پاسخ حقوقی در معاونت غذا و دارو دانشگاه
جلسه آموزشی "پرسش و پاسخ حقوقی" برای کارشناسان کنترل و نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن شورا معاونت برگزار شد.
بررسی چهل و هشت پرونده در نوزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه
نوزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار گردید.
یازدهمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی در سال جاری برگزار شد
یازدهمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار شد.
جلسه آموزش برچسب اصالت کالا و بازرسی از عطاری ها برگزار شد
جلسه آموزش برچسب اصالت کالاو بازرسی از عطاری ها با هدف اطلاع رسانی برای کارشناسان شبکه بهداشت محیط اسلامشهر برگزار گردید.
به مناسبت روز جهانی دیابت :
برگزاری کارگاه آموزش اهمیت تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب
به مناسبت روز جهانی دیابت در خصوص اهمیت تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب به منظور پیشگیری از دیابت، دوره آموزشی در سرای محله شریعتی جنوبی برگزار گردید.
کارگاه نقش تغذیه در پیشگیری از دیابت برگزار شد
درمان های تغذیه ای نه تنها در بهبود و کنترل قند خون موثر است، بلکه در پیشگیری از عوارض ناشی از دیابت نیز تاثیر دارد.
برگزاری سومین کمیسیون فنی قانونی(عدم انطباق) درمعاونت غذا و دارو دانشگاه
جلسهای باهدف بررسی عدم انطباق محصولات در خصوص نحوه برخورد و اقدام قانونی لازم برگزار شد.
دهمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی در سال جاری برگزار شد
دهمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کدهای ثبت منبع برگزار شد.
گزارش تصویری سامانه مهر با مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه تهران:
شناسایی گزینه های تغذیه ای سالم تر با کمک نشانگر چراغ راهنما در محصولات غذایی
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، نقش تغذیه را در پیشگیری از بیماریها مهم خواند و تأکید کرد که با اصلاح الگوی مصرف و استفاده از نشانگر چراغ راهنما در بستهبندی مواد غذایی، میتوان به انتخاب محصولات سالمتر کمک کرد.
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
آموزش راههای تشخیص تقلب وقاچاق از اصل در اقلام سلامت محور برگزار شد
اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه آموزش راههای تشخیص تقلب وقاچاق از اصل در اقلام سلامت محور را برای کارشناسان اداره برق شرق تهران برگزار کرد.