برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های آرایشی و بهداشتی
جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های آرایشی و بهداشتی با هدف آشنایی عموم مردم با سموم و منابع آن ها، مسمومیت و علائم و نشانه های آن، گروه های سنی با ریسک و خطر بالا در سرای محله سنایی برگزار گردید.
دوره آموزش آشنایی با نشانگر رنگی، تغذیهای و برچسب اصالت کالا برگزار شد
دوره آموزش آشنایی با نشانگر رنگی، تغذیهای و برچسب اصالت کالا باهدف افزایش آگاهی دانش آموزان در خصوص آشنایی با نشانگر رنگی، تغذیهای و برچسب اصالت کالا در مدرسه پسرانه نوین خاتم برگزار شد.
برگزاری ششمین کمیسیون فنی- قانونی (عدم انطباق) در معاونت غذا و دارو دانشگاه
ششمین کمیسیون فنی قانونی (عدم انطباق)، باهدف بررسی عدم انطباق محصولات در خصوص نحوه برخورد و اقدام قانونی لازم برگزار شد.
بیست و پنجمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری برگزار شد
بیست و پنجمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار گردید.
برگزاری جلسه بررسی فرمولاسیون پودر و مایع لباسشویی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی
بررسی فرمولاسیون پودر و مایع لباسشویی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی در تاریخ 17 بهمن 1403 در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
بیست و چهارمین کمیسیون فنی ،قانونی غذایی و آشامیدنی، در سال جاری برگزار شد
بیست وچهارمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار گردید.
بررسی هفت پرونده در سیزدهمین کمیسیون فنی- قانونی آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو
سیزدهمین کمیسیون فنی- قانونی آرایشی و بهداشتی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار گردید.
بیست و سومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد
بیست و سومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار گردید.
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
آموزش بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
دوره آموزشی بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشت در تاریخ 30 دی1403 در سالن شورا معاونت غذا و دارودانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم :
دوره آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای برگزار شد
دوره آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی به منظور ارتقاء سطح آگاهی افراد در راستای ترویج تغذیه سالم و اصلاح و بهبود سبک زندگی در سرای محله عباسی برگزار شد.