به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
جلسه اموزشی ایمنی و نگهداری مواد غذایی به مناسبت هفته سلامت برگزار شد
جلسه آموزشی ایمنی و نگهداری مواد غذایی با هدف آگاهی و ارتقاء سطح علمی دانش آموزان در مدرسه دخترانه تقوا پیشگامان برگزار شد.
همزمان با هفته سلامت برگزار شد:
برگزاری جلسه آموزشی بهداشت مواد غذایی
به مناسبت هفته سلامت،جلسه آموزشی بهداشت مواد غذایی با هدف آگاهی دانش آموزان در مدرسه دخترانه علامه طباطبایی برگزار گردید.
برگزاری اولین کمیسیون فنی قانونی آرایشی و بهداشتی، در سال جاری
اولین کمیسیون فنی- قانونی آرایشی و بهداشتی با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار شد.
اولین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری برگزار شد
اولین کمیسیون فنی- قانونی غذایی و آشامیدنی، در سال جاری و با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار شد.
برگزاری کمیته FSMS در سال جاری
برگزاری کمیته FSMS در سال جاری با هدف ارزیابی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی استقرار یافته ی توسعه ای در واحدهای تولیدی برگزار شد.
بیست و هفتمین کمیسیون فنی- قانونی غذایی و آشامیدنی، در سال جاری
بیست و هفتمین کمیسیون فنی- قانونی غذایی و آشامیدنی،با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع برگزار گردید.
هفتمین کمیسیون فنی قانونی(عدم انطباق) در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید
هفتمین کمیسیون فنی قانونی (عدم انطباق)، باهدف بررسی عدم انطباق محصولات در خصوص نحوه برخورد و اقدام قانونی لازم برگزار شد.
اولین کمیته مشترک فنی قانونی دانشگاه علوم پزشکی بهداشتی ساوه با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
اولین کمیته مشترک فنی قانونی دانشگاه علوم پزشکی بهداشتی ساوه با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در دفتر مدیریت اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
برگزاری اولین کمیسیون ارزیابی مخاطرات مراکز آلاینده در معاونت غذا و دارو دانشگاه
اولین کمیته ارزیابی مخاطرات مراکز آلاینده با هدف تسهیل در امور صدور پروانه های بهره برداری در معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی برگزار شد
دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی با حضور دکتر علی مدد و مهندس بیتا نافعی در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.