دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC جهت بهره مندی مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی و آشامیدنی با امتیاز بازآموزی آموزشی بصورت غیرحضوری برگزار گردید.
سخنرانی دکتر خویی به مناسبت میلاد منجی عالم بشریت:
دولت مهدوی، دولت حاکمیت خیر و احسان است
به مناسبت میلاد منجی عالم بشریت سخنرانی دکتر خویی با محوریت "مهدویت" در سالن شورا معاونت غذاو دارو دانشگاه برگزار شد.
برگزاری دومین دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000
استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است مثلا شرکت های حمل و نقل مواد غذایی ، شرکت های تولید سموم و آفت کش های کشاورزی ، شرکت های تولید مقوا و بسته بندی مواد غذایی و … می توانند استاندارد ISO 22000:2018 را اجرایی و گواهینامه آن را از مراکز معتبر نظیر ایزوسیستم دریافت نمایند.
سی و دومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
برگزاری جلسه بازآموزی صحه گذاری روش های انجام آزمون
جلسه بازآموزی صحه گذاری روش های انجام آزمون با هدف آموزش و بازبینی روش های صحهگذاری، ارزیابی و تصدیق روشهای آزمون و فنون صحهگذاری آزمایش های انجام شده درتمامی بخش های فنی انجام شد.
گفتگوی کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با رادیو بازار
گزارش رادیویی کارشناس کنترل مواد غذایی وآرایشی و بهداشتی در خصوص الزامات برچسب گذاری محصولات غذایی و نشانگرهای رنگی در رادیو بازار انجام شد.
جلسه آموزشی آشنایی با تغذیه سالم برگزار شد
جلسه آموزشی آشنایی با تغذیه سالم با هدف توجه به نشانگر رنگی تغذیهای، کاهش مصرف قند، نمک و چربی برگزار شد.
جلسه رابطین ADR بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد
جلسه رابطین ADR بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه با هدف هماهنگی و بهبود عملکرد و گزارش دهیADR و همچنین دلایل تفاوت در آمار ارسالی بیمارستان ها در سالن شورامعاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
برگزاری یازدهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت
یازدهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت با هدف اجرایی سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت صبح امروز 25بهمن 1402 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
برگزاری جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور
جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور باهدف افزایش آگاهی مصرفکنندگان، اصلاح الگوی مصرف و در جهت ارتقاء سلامت جامعه بر روی برچسب محصولات غذایی و آشامیدنی برگزار شد.