بمناسبت هفته جهانی دیابت
جلسه آموزشی دیابت و خطرات ناشی از آن
بمناسبت هفته جهانی دیابت جلسه آموزشی شناخت دیابت، خطرات ناشی از آن و اقدامات موثر در بهبود بیماری در دبیرستان دخترانه یاس نبی برگزار شد.
پیام مدیر نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت به مناسبت روز جهانی دیابت
افراد دارای رژیم غذایی ناسالم، کم تحرک و دارای سابقه خانوادگی دیابت در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند.
بیست و چهارمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
برگزاری وبینار آموزشی مدیریت عمومی بیماران مسموم
وبینارآموزشی مدیریت عمومی بیماران مسموم با هدف آگاهی و پیشگیری از مسمومیت های تصادفی وعمدی ناشی ازمواد مجاز و غیرمجازدر تاریخ 23 آبان 1402 برگزار شد.
برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت ها
جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت ها با هدف ارتقاء آگاهی و سلامت جامعه در دبیرستان دخترانه یاس نبی برگزار شد.
پیام سرپرست معاونت غذا و دارو به مناسبت روز جهانی دیابت
روزشمار هفته ملی دیابت 1402 و شعار روز جهانی دیابت با عنوان «دیابت: شناخت خطرات، اقدام موثر» اعلام شد.
برگزاری جلسه هم اندیشی معاونین غذا و دارو سه دانشگاه درخصوص طرح موضوعات حائز اولویت مدیریت های دارو، مکمل و مخدر
جلسه هم اندیشی معاونین غذا و دارو سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهیدبهشتی درخصوص طرح موضوعات حائز اولویت مدیریت های دارو، مکمل و مخدربا هدف وحدت رویه و تبادل نظر بین معاونت ها و شناسایی نقاط قوت و ضعف در تاریخ 20 آبان 1402سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دوره آموزشی ایمنی در محل کار و اطفاء حریق و نحوه استفاده از کپسولهای آتش نشانی
دوره آموزشی ایمنی در محل کار و اطفاء حریق و نحوه استفاده از کپسولهای آتش نشانی به منظور بالا بردن سطح آگاهی کارشناسان آزمایشگاه جامع تحقیقات در زمینه پیشگیری، ایمنی و مقابله با آتش سوزی در آزمایشگاه جامع معاونت غذا و دارو علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
برگزاری جلسه بازآموزی روش اجرایی انجام آزمون جهت ارتقاء کارشناسان آزمایشگاه
برگزاری جلسه بازآموزی روش اجرایی انجام آزمون جهت ارتقاء کارشناسان آزمایشگاه به منظور بروزرسانی اطلاعات فنی و کیفی استاندارد ایزو 17025 برگزار شد.
بیست و سومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی برگزارشد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.