به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
جلسه ی آموزشی به مناسبت هفته ی پیشگیری از مسمومیت ها در مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
کارشناسان داره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها، اقدام به برگزاری جلسه ی آموزشی برای دانش آموزان در دبیرستان دخترانه مهاجر ایروانی کردند.
به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها
برپایی پایگاه آموزش و اطلاع رسانی مسمومیت ناشی از دارو و گاز مونوکسیدکربن
به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها،پایگاه آموزش و اطلاع رسانی با هدف آگاهی و اطلاع رسانی به عموم مردم در بیمارستان مرکز طبی کودکان برپا شد.
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون(چارگون) برگزار شد
وبینار آشنایی با سیستم اتوماسیون(چارگون) ویژه مسئولین فنی شاغل در واحدهای آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
بررسی یازده پرونده در شانزدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه
جلسه ای با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع و تصمیم گیری در خصوص آنها.
پیام سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها
دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها گفت: لحظات اولیه پس از بروز مسمومیت، برای نجات فرد مسموم حیاتی است و شهروندان باید بلافاصله پس از برخورد با موارد مسمومیت حتما با تلفن ۱۱۵ یا 190 تماس بگیرید.
ویدئو آموزشی پزشکی و دارویی
ویدئو آموزشی پیشگیری از مسمومیت
به مناسبت هفته پیشگیری ازمسمومیتها فیلم آموزشی در خصوص یادگیری روشهای ساده و کاربردی برای جلوگیری از مسمومیت اتفاقی در خانه به خصوص در کودکان زیر 5 سال، جهت اطلاع رسانی و افزایش آگاهی همگانی منتشر می شود.
بازدید سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه از انبار مخدر و بخشهای مدیریت اداره دارو این حوزه
دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور آشنایی با کارکنان و نحوه فعالیت آنها از واحدهای اداره نظارت بر دارو و مخدر این حوزه بازدید کرد.
فرآورده ی آرایشی بهداشتی ارگانیک (با منشاء طبیعی)!
امروزه تقاضای مصرف کنندگان برای محصولات آرایشی و بهداشتی حاوی ترکیبات ارگانیک (مواد طبیعی) روز به روز در حال افزایش می باشد، اعتقاد بر این است که این مواد سالم تر و ایمن تر از محصولات مشابه با ساختار شیمیایی فرموله شده هستند؛ حال آنکه در این مقاله به طور کامل به این مساله پرداخته شده است.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
آموزش تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب
به مناسبت هفته جهانی غذا، آموزش تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب با هدف افزایش آگاهی مردم بویژه سالمندان در سرای محله مرتضوی برگزار شد.
گفتگوی مهندس مومنیان با رادیو تهران به مناسبت هفته جهانی غذا
گزارش رادیویی مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی بهداشتی به مناسبت هفته جهانی غذا در رادیو تهران انجام شد.