لیست اخبار صفحه :12
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی
به مناسبت هفته فشارخون:

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی

ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح‌ برچسب موادغذایی ﺑﺎ ﻫﺪﻑ آشنایی دانش آموزان در مدرسه دخترانه مکتب القرآن اسلامشهر برگزار گردید.

قدردانی رئیس سازمان غذا و دارو از نایب رئیس کمیته تجویز مصرف منطقی دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
در دومین همایش کشوری تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار شد:

قدردانی رئیس سازمان غذا و دارو از نایب رئیس کمیته تجویز مصرف منطقی دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

در همایش کشوری یکروزه تجویز و مصرف منطقی دارو و معاونین غذا و دارو که در اصفهان برگزار شد، رئیس سازمان غذا و دارو از نایب رئیس کمیته تجویز مصرف منطقی دارو در سطح یک دانشگاه علوم پزشکی تهران قدردانی کرد.

سومین کمیسیون فنی، قانونی غذایی و آشامیدنی و دومین کمیسیون فنی، قانونی آرایشی و بهداشتی در سال جاری برگزار شد

سومین کمیسیون فنی، قانونی غذایی و آشامیدنی و دومین کمیسیون فنی، قانونی آرایشی و بهداشتی در سال جاری برگزار شد

جلسه ‌ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

خودمراقبتی مهمترین عامل در بهبود ارتقای کیفی زندگی است
به همت اداره پایش و نظارت فراورده های سلامت معاونت غذاو دارو دانشگاه:

خودمراقبتی مهمترین عامل در بهبود ارتقای کیفی زندگی است

خودمراقبتی به معنی مراقبت از خود در راه سالم زیستن است و اصل مهم درخود مراقبتی، مشارکت و قبول مسئولیت از طرف خود فرد است و با انجام صحیح رفتارهای سلامت محور، از بروز بیماریها درخود جلوگیری کند و همچنین با پیگیری مداوم آن، می تواند از عوارض حاد و مزمن بیماریها پیشگیری و یا بروزآن را به تعویق اندازد.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه