به مناسبت هفته فشار خون:
سنجش فشارخون کارکنان معاونت غذا و دارو
برنامه کنترل فشار خون جهت همکاران معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
برگزاری پنجمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوطه و تصمیم گیری درمورد موضوعات مطرح شده در کمیته است.
به مناسبت هفته فشارخون:
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی
ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح برچسب موادغذایی ﺑﺎ ﻫﺪﻑ آشنایی دانش آموزان در مدرسه دخترانه مکتب القرآن اسلامشهر برگزار گردید.
در دومین همایش کشوری تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار شد:
قدردانی رئیس سازمان غذا و دارو از نایب رئیس کمیته تجویز مصرف منطقی دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
در همایش کشوری یکروزه تجویز و مصرف منطقی دارو و معاونین غذا و دارو که در اصفهان برگزار شد، رئیس سازمان غذا و دارو از نایب رئیس کمیته تجویز مصرف منطقی دارو در سطح یک دانشگاه علوم پزشکی تهران قدردانی کرد.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد:
مراسم تجلیل و قدردانی از زحمات همکاران واحد خدمات
مراسم تجلیل از همکاران واحد خدمات به مناسبت روز کارگر با اهدا لوح سپاس توسط مشاور معاونت غذا و دارو برگزار شد.
بازدید مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی از کارخانه های مهرام وپارس حیان
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به همراه کارشناسان این حوزه از واحدهای تولیدی پارس حیان و مهرام بازدیدکردند.
قدردانی معاون غذا و دارو دانشگاه از اعضای کمیته جوانی جمعیت
دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از اعضای کمیته جوانی جمعیت با اهداء لوح سپاس قدردانی کرد.
سومین کمیسیون فنی، قانونی غذایی و آشامیدنی و دومین کمیسیون فنی، قانونی آرایشی و بهداشتی در سال جاری برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
به همت اداره پایش و نظارت فراورده های سلامت معاونت غذاو دارو دانشگاه:
خودمراقبتی مهمترین عامل در بهبود ارتقای کیفی زندگی است
خودمراقبتی به معنی مراقبت از خود در راه سالم زیستن است و اصل مهم درخود مراقبتی، مشارکت و قبول مسئولیت از طرف خود فرد است و با انجام صحیح رفتارهای سلامت محور، از بروز بیماریها درخود جلوگیری کند و همچنین با پیگیری مداوم آن، می تواند از عوارض حاد و مزمن بیماریها پیشگیری و یا بروزآن را به تعویق اندازد.
برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته سلامت در معاونت غذا و دارو دانشگاه
در آخرین روز از هفته سلامت، مسابقه ورزشی دارت باهدف ترویج ارتباط بین تحرک بدنی و سلامت بین کارکنان معاونت غذا و دارو برگزار شد.