لیست اخبار صفحه :10
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح‌ برچسب موادغذایی
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح‌ برچسب موادغذایی

ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح‌ برچسب موادغذایی ﺑﺎ ﻫﺪﻑ آشنایی دانش آموزان در مدرسه پسرانه گلبنگیان برگزار گردید.

مصرف زیاد نمک عاملی برای ایجاد و پیشرفت سرطان معده است
همزمان با پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم :

مصرف زیاد نمک عاملی برای ایجاد و پیشرفت سرطان معده است

مصرف زیاد نمک می‌تواند خطر ابتلاء به عفونت هلیکو باکتر پیلوری را افزایش می دهد که این باکتری به نوبه خود می‌تواند عاملی برای ایجاد و پیشرفت سرطان معده باشد و اثر نمک را در این راستا تشدید کند.

 جلسه کمیته تجویز ومصرف منطقی دارو برگزار شد

جلسه کمیته تجویز ومصرف منطقی دارو برگزار شد

جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو با هدف راههای ضمانت اجرایی جهت نهادینه کردن پروتکل های دارویی ، مداخلات و نقاط ضعف ومشکلات موجود در تجویز دارو، صبح امروز 20 دی 1402در سالن شورا معاونت غذاو دارو برگزار شد.