• تاریخ انتشار : 1402/12/08 - 07:31
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 412
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC

دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها به صورت مجازی در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی مسئولین فنی و‌به روز رسانی دانش فنی، کارشناسان برگزار شد.

دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها با حضور مهندس سیمین محمدی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت امروز 8 اسفند 1402 بصورت مجازی برگزار شد.

در این دوره آموزشی که با هدف ارتقاء سطح دانش فنی کارشناسان و مسئولین فنی برگزار شد، مهندس محمدی به آموزش ثبت درخواست ،بازبینی پروانه منبع غذا و آشامیدنی در سامانه مدیریت پروانه های سلامت محور(TTAC) و همچنین تخلفات مرتبط با سامانه پرداخت و در بخشی از کارگاه به منظور مشارکت بیشتر شرکت کنندگان، پرسش و پاسخ انجام و به سوالات و ابهامات مسئولین فنی در خصوص نحوه اجرای فرایندها پاسخ داده شد.

توضیح اینکه : این دوره آموزشی با امتیاز بازآموزی و بصورت غیر حضوری برای شرکت کنندگان است.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت غذا,اخبار معاونت
  • کد خبر : 260575
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه