4 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-ویژه-مسئولین-فنی-با-امتیاز-آموزشی
ثبت منبع در سامانه TTAC ویژه مسئولین فنی برگزار میگردد. --> برگزاری دوره آموزشی مسئولین فنی محترم شاغل در واحدهای غذایی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی جهت ثبت نام در دوره ها ضروریست بدلیل ظرفیت محدود کلاس در اسرع وقت اقدامات به شرح ذیل صورت پذیرد: - واریز...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-ثبت-منبع-در-سامانه-TTAC
ثبت منبع در سامانه TTAC برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها به صورت مجازی در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-مسئولین-فنی-با-امتیاز-آموزشی
ثبت منبع در سامانه TTAC" را جهت مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی، آرایشی و بهداشتی در تاریخ های 1402/12/02 و 1402/12/8 از ساعت 8:30 الی 14 برگزار نماید. متقاضیان میتوانند جهت ثبت نام در دوره های فوق الاشاره حداکثر تا تاریخ 1402/11/25 نسبت...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-آشنایی-با-ثبت-منبع-در-سامانه-TTAC-در-حوزه-غذایی-و-آشامیدنی
ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی برگزاری دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی دوره آموزش مجازی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC در حوزه غذایی و آشامیدنی ویژه مسئولین فنی واحد های تولید مواد غذایی و...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود