7 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برپایی-غرفه-راههای-تشخیص-اقلام-سلامت-محور-و-تشخیص-تقلب-و-قاچاق-در-نمازجمعه-تهران-
برپایی غرفه راههای تشخیص اقلام سلامت محور و تشخیص تقلب و قاچاق در نمازجمعه تهران به مناسبت هفته جهانی غذا: برپایی غرفه راههای تشخیص اقلام سلامت محور و تشخیص تقلب و قاچاق در نمازجمعه تهران غرفه راههای تشخیص اقلام سلامت محور و تشخیص تقلب و قاچاق در محل...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/دوره-آموزشی-آشنایی-با-ثبت-منبع-در-سامانه-TTAC-برگزار-شد
دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برگزار شد دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برگزار شد دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی وبه روز...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/جلسه-آموزشی-آشنایی-با-سامانه-AUDIT-برای-شبکه-های-بهداشت-ری-و-اسلامشهر-
جلسه آموزشی آشنایی با سامانه AUDIT برای شبکه های بهداشت ری و اسلامشهر جلسه آموزشی آشنایی با سامانه AUDIT برای شبکه های بهداشت ری و اسلامشهر جلسه آموزشی آشنایی با سامانه AUDIT و تکمیل چک لیست انبار مربوط به کالاهای غذایی آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی برای...
https://fdo.tums.ac.ir/News/به-مناسبت-هفته-سلامت-صبحانه-سالم-بین-کارکنان-معاونت-غذا-و-دارو-تهران-توزیع-شد/263959
به مناسبت هفته سلامت صبحانه سالم بین کارکنان معاونت غذا و دارو تهران توزیع شد به مناسبت هفته سلامت صبحانه سالم بین کارکنان معاونت غذا و دارو تهران توزیع شد به مناسبت هفته سلامت و تبیین اهداف سلامتمحور و ترویج برخورداری از تغذیه سالم، توزیع صبحانه سالم...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-ثبت-منبع-در-سامانه-TTAC
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها به صورت مجازی در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات...
https://fdo.tums.ac.ir/News/گفتگوی-کارشناس-کنترل-مواد-غذایی،-آرایشی-و-بهداشتی-با-رادیو-بازار-
گفتگوی کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با رادیو بازار گفتگوی کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با رادیو بازار گزارش رادیویی کارشناس کنترل مواد غذایی وآرایشی و بهداشتی در خصوص الزامات برچسب گذاری محصولات غذایی و نشانگرهای رنگی در رادیو...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-ممیزی-بر-اساس-استانداردISO–22000
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000 برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000 استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است مثلا شرکت...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود