7 مورد یافت شد

برپایی غرفه راههای تشخیص اقلام سلامت محور و تشخیص تقلب و قاچاق در نمازجمعه تهران

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برپایی-غرفه-راههای-تشخیص-اقلام-سلامت-محور-و-تشخیص-تقلب-و-قاچاق-در-نمازجمعه-تهران-

برپایی غرفه راههای تشخیص اقلام سلامت محور و تشخیص تقلب و قاچاق در نمازجمعه تهران به مناسبت هفته جهانی غذا: برپایی غرفه راههای تشخیص اقلام سلامت محور و تشخیص تقلب و قاچاق در نمازجمعه تهران غرفه راههای تشخیص اقلام سلامت محور و تشخیص تقلب و قاچاق در محل...

دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برگزار شد

دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برگزار شد دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برگزار شد دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی و‌به روز...

جلسه آموزشی آشنایی با سامانه AUDIT برای شبکه های بهداشت ری و اسلامشهر

https://fdo.tums.ac.ir/News/جلسه-آموزشی-آشنایی-با-سامانه-AUDIT-برای-شبکه-های-بهداشت-ری-و-اسلامشهر-

جلسه آموزشی آشنایی با سامانه AUDIT برای شبکه های بهداشت ری و اسلامشهر جلسه آموزشی آشنایی با سامانه AUDIT برای شبکه های بهداشت ری و اسلامشهر جلسه آموزشی آشنایی با سامانه AUDIT و تکمیل چک لیست انبار مربوط به کالاهای غذایی آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی برای...

به مناسبت هفته سلامت صبحانه سالم بین کارکنان معاونت غذا و دارو تهران توزیع شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/به مناسبت هفته سلامت صبحانه سالم بین کارکنان معاونت غذا و دارو تهران توزیع شد

به مناسبت هفته سلامت صبحانه سالم بین کارکنان معاونت غذا و دارو تهران توزیع شد به مناسبت هفته سلامت صبحانه سالم بین کارکنان معاونت غذا و دارو تهران توزیع شد به مناسبت هفته سلامت و تبیین اهداف سلامت‌محور و ترویج برخورداری از تغذیه سالم، توزیع صبحانه سالم...

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-ثبت-منبع-در-سامانه-TTAC

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها به صورت مجازی در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات...

گفتگوی کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با رادیو بازار

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/گفتگوی کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با رادیو بازار

گفتگوی کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با رادیو بازار گفتگوی کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با رادیو بازار گزارش رادیویی کارشناس کنترل مواد غذایی وآرایشی و بهداشتی در خصوص الزامات برچسب گذاری محصولات غذایی و نشانگرهای رنگی در رادیو...

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000

https://fdo.tums.ac.ir/News/برگزاری-دوره-آموزشی-آشنایی-با-ممیزی-بر-اساس-استانداردISO–22000/جستجو

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000 برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000 استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است مثلا شرکت...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu