معاونت غذا و دارو | کلیدواژه

57 مورد یافت شد

پنجمین نشست از سلسله جلسات نقد و بررسی و گفتگوی صمیمانه یکساله معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع با معاون و مدیران حوزه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

https://fdo.tums.ac.ir/اخبارمعاونت-غذا-و-دارو/پنجمین-نشست-از-سلسله-جلسات-نقد-و-بررسی-و-گفتگوی-صمیمانه-یکساله-معاونت-توسعه-مدیریت-و-برنامه-ریزی-منابع-با-معاون-و-مدیران-حوزه-غذا-و-دارو-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران

پنجمین نشست از سلسله جلسات نقد و بررسی و گفتگوی صمیمانه یکساله معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع با معاون و مدیران حوزه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران پنجمین نشست از سلسله جلسات نقد و بررسی و گفتگوی صمیمانه یکساله معاونت توسعه مدیریت و برنامه...

برگزاری جلسه آموزشی حیطه فعالیت های قانونی صنف عطار

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-فراورده-های-طبیعی،-سنتی-و-مکمل/برگزاری-جلسه-آموزشی-حیطه-فعالیت-های-قانونی-صنف-عطار

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران ضمن توضیح مفاد قانونی فعالیت این صنف، عطاران حاضر در جلسه را به رعایت قوانین جاری در صنف عطاران و نیز قوانین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور دعوت کرد. دکتر مجدی نسب در این جلسه در...

جلسه آموزشی اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی برگزار شد

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/-جلسه-آموزشی-اهمیت-بهداشت-و-ایمنی-مواد-غذایی-در-پیشگیری-از-مسمومیت-های-مواد-غذایی-برگزار-شد

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران درسرای محله خانی آباد برگزار گردید. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو به مناسبت هفته پیشگیری از انواع مسمومیت ها، صبح امروز 6 آبان 1404 مهندس صادقی با حضور در سرای محله خانی آباد...

آموزش آشنایی با برچسب اصالت اقلام سلامت محور و اهمیت پیشگیری از مسمومیت آرایشی و بهداشتی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت ها/آموزش-آشنایی-با-برچسب-اصالت-اقلام-سلامت-محور-و-اهمیت-پیشگیری-از-مسمومیت-آرایشی-و-بهداشتی

آموزش آشنایی با برچسب اصالت اقلام سلامت محور و اهمیت پیشگیری از مسمومیت آرایشی و بهداشتی به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: آموزش آشنایی با برچسب اصالت اقلام سلامت محور و اهمیت پیشگیری از مسمومیت آرایشی و بهداشتی آموزش روشهای پیشگیری از...

برگزاری جلسه آموزشی در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/برگزاری-جلسه-آموزشی-در-خصوص-اهمیت-بهداشت-و-ایمنی-مواد-غذایی-در-پیشگیری-از-مسمومیت-های-مواد-غذایی

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در مدرسه دخترانه متوسطه زینب کبری برگزار گردید. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو به مناسبت هفته پیشگیری از انواع مسمومیت، صبح امروز 3 آبان 1404 مهندس بیتا نافعی کارشناس تغذیه با...

آموزش آشنایی و آگاه سازی در خصوص برچسب اصالت کالا و نحوه استعلام

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/آموزش-آشنایی-و-آگاه-سازی-در-خصوص-برچسب-اصالت-کالا-و-نحوه-استعلام-آن-و-آموزش-پیشگیری-از-مسمومیت-ها-

آموزش آشنایی و آگاه سازی در خصوص برچسب اصالت کالا و نحوه استعلام به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: آموزش آشنایی و آگاه سازی در خصوص برچسب اصالت کالا و نحوه استعلام آن و آموزش پیشگیری از مسمومیت ها آموزش آشنایی و آگاه سازی در خصوص برچسب...

دوره آموزشی مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-ها-مدیریت-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-مبانی-و-مفاهیم-اولیه-طعم-دهنده-ها-و-اسانس-در-سال-1404

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می گردد. --> مراحل ثبت نام جهت شرکت در وبینار دو روزه "مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس" عبارتند از: نامه معرفی مسئول فنی در سربرگ واحد تولیدی با ذکر نام و نام خانوادگی مسئول فنی، کد ملی، شماره...

برگزاری یازدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران سال 1404

https://fdo.tums.ac.ir/news/برگزاری-یازدهمین-کمیسیون-فنی-قانونی-غذایی-و-آشامیدنی-در-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران-سال-1404

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران سال 1404 برگزاری یازدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران سال 1404 یازدهمین کمیسیون فنی- قانونی غذایی و آشامیدنی، در سال جاری، با هدف صدور و تمدید پروانه های...

آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در دبستان آینده سازان برتر

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/آموزش-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-تغذیه-ای-در-دبستان-آینده-سازان-برتر-

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در دبستان آینده سازان برتر برگزار گردید. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، همزمان با روز جهانی غذا و به منظور ارتقاء سطح آگاهی کودکان، صبح امروز 23 مهر 1404 مهندس امیرپور...

آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در مهد کودک بادکنک آبی

https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/آموزش-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-تغذیه-ای-در-مهد-کودک-بادکنک-آبی

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در مهد کودک بادکنک آبی برگزار گردید. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، همزمان با هفته جهانی غذا و به منظور ارتقاء سطح آگاهی کودکان، صبح امروز23 مهر 1404 مهندس امیرپور کارشناس...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه