43 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/news/برگزاری-جلسه-انعقاد-تفاهم-نامه-سال-1404-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزاری جلسه انعقاد تفاهم نامه سال 1404 معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه انعقاد تفاهم نامه سال 1404 معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف توسعه همکاری و ارتقای ایمنی، بررسی موارد و...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/قدردانی-معاونت-امور-اجتماعی-و-فرهنگی-شهرداری-از-مهندس-کسری-مومنیان-مدیریت-نظارت-بر-مواد-غذایی،-آرایشی-و-بهداشتی-
قدردانی شهرداری تهران از مهندس کسری مومنیان قدردانی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری از مهندس کسری مومنیان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی آقای مهدی بصیری معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 6 استان تهران از مهندس کسری مومنیان...
https://fdo.tums.ac.ir/news/برگزاری-دوره-آموزش-مجازی-توجیهی-بدو-خدمت-مسئولین-فنی-مردادماه-1404
برگزاری دوره آموزش مجازی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی برگزاری دوره آموزش مجازی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی مردادماه 1404 دوره مجازی آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-های-معاونت/برگزاری-دوره-آشنایی-بابخشنامه-الزامات-فنی-مایعات-پاک-کننده-اسیدی،-قلیایی-و-سفید-کننده-های-کلرینه-و-فرآورده-های-سفید-کننده-کلردار-
دوره آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی برگزاری دوره آشنایی بابخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی، قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فرآورده های سفید کننده کلردار دوره مجازی آشنایی با بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی،...
https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/آشنایی-با-روشهای-ارزیابی-حسی-و-کاربرد-آن-در-صنعت-غذا-ویژه-مسئولین-فنی
آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه مسئولین فنی دوره مجازی آشنایی با روشهای ارزیابی حسی و کاربرد آن در صنعت غذا ویژه تمامی مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای 5 امتیاز آموزشی توسط...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/ششمین-کمیسیون-فنی-و-قانونی-غذایی-و-آشامیدنی-در-سال-1404-برگزار-شد
معاونت غذا و دارو برگزار شد. توضیح اینکه : در این کمیسیون 17 فقره صدور پروانه ساخت، 19 موضوع شامل بررسی نقشه و بررسی آلاینده، تعیین تکلیف محموله توقیفی، 12 مورد صدور و تمدید مسئول فنی و در خصوص صدور مجوزهای بهداشتی موارد یاد شده بحث و با هدف صدور و تمدید...
https://fdo.tums.ac.ir/News/برگزاری-دوره-آشنایی-با-افزودنی-ها-در-صنعت-غذا-و-تقلبات-مرتبط-
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران درسالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دوره آشنایی با افزودنی ها در صنعت غذا و تقلبات مرتبط صبح روز 28 تیر 1404، با حضور مهندس...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/آموزش-مجازی-توجیهی-بدوخدمت-برای-مسئولین-فنی-واحدهای-تولیدی-غذایی-آشامیدنی-آرایشی-بهداشتی-برگزار-شد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران درسالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو ، صبح 25 تیر 1404وبینار دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی...
https://fdo.tums.ac.ir/image/محصولات-آرایشی-و-بهداشتی-آلرژن
محصولات آرایشی و بهداشتی آلرژن محصولات آرایشی و بهداشتی آلرژن --> کد خبر : 300569 تاریخ انتشار : 1404/04/18 - 08:21 تعداد بازدید : --> بازدیدکنندگان :...
https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/برگزاری-دوره-آموزشی-توجیهی-بدو-خدمت-مسئولین-فنی-(مجازی)-تیرماه-1404
معاونت غذا و دارو واریز گردد و یا به شماره شبا بانک مرکزی IR270100004001076103006756 و شماره شناسه 360076174140104000000000000640 به نام معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران (درج شناسه الزامی و ضروریست) واریز شود. ارسال نامه درخواست شرکت در دوره...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود