فرآورده ی آرایشی بهداشتی ارگانیک (با منشاء طبیعی)!
امروزه تقاضای مصرف کنندگان برای محصولات آرایشی و بهداشتی حاوی ترکیبات ارگانیک (مواد طبیعی) روز به روز در حال افزایش می باشد، اعتقاد بر این است که این مواد سالم تر و ایمن تر از محصولات مشابه با ساختار شیمیایی فرموله شده هستند؛ حال آنکه در این مقاله به طور کامل به این مساله پرداخته شده است.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
آموزش تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب
به مناسبت هفته جهانی غذا، آموزش تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب با هدف افزایش آگاهی مردم بویژه سالمندان در سرای محله مرتضوی برگزار شد.
گفتگوی مهندس مومنیان با رادیو تهران به مناسبت هفته جهانی غذا
گزارش رادیویی مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی بهداشتی به مناسبت هفته جهانی غذا در رادیو تهران انجام شد.
گفتگوی مهندس مومنیان با رادیو تهران به مناسبت هفته جهانی غذا
گزارش رادیویی مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی بهداشتی به مناسبت هفته جهانی غذا در رادیو تهران انجام شد.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
برپایی غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نشان ایمنی و سلامت
غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت باهدف آموزش همگانی مردم؛ در خصوص نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت، کاهش مصرف قند، نمک و چربیها برپا شد.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
برگزاری دوره آموزشی با عنوان خرید سالم و آگاهانه دانش آموزان
دوره آموزشی با عنوان خرید سالم و آگاهانه دانش آموزان با هدف توجه به مشخصات مندرج بر روی طرح برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی در مدرسه دخترانه تقوا پیشگان برگزار شد.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
برپایی غرفه راههای تشخیص اقلام سلامت محور و تشخیص تقلب و قاچاق در نمازجمعه تهران
غرفه راههای تشخیص اقلام سلامت محور و تشخیص تقلب و قاچاق در محل نمازجمعه تهران با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برپا شد.
برگزاری جلسه بازآموزی کالیبراسیون حجم سنجی شیشه آلات در آزمایشگاه
جلسه بازآموزی کالیبراسیون حجمی شیشه آلات جهت ارتقاء کارشناسان آزمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران، برای گروه هدف کارشناسان آزمایشگاه برگزار گردید.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
برپایی غرفه آموزشی راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور
به مناسبت هفته جهانی غذا کارشناسان غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام به برپایی آموزشی راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور در مترو چهارراه ولیعصر کرد.
در دومین روز از هفته جهانی غذا:
وبینار آموزشی راههای «تشخیص تقلب و قاچاق از اصل» در اقلام سلامت محور
وبینار آموزشی راههای تشخیص اقلام تقلبی و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور برای کارشناسان تغذیه شبکه های بهداشت ری،اسلامشهر و جنوب و مراکز جامع خدمات سلامت در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.