جلسه آموزشی آشنایی با تغذیه سالم برگزار شد
جلسه آموزشی آشنایی با تغذیه سالم با هدف توجه به نشانگر رنگی تغذیهای، کاهش مصرف قند، نمک و چربی برگزار شد.
جلسه رابطین ADR بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد
جلسه رابطین ADR بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه با هدف هماهنگی و بهبود عملکرد و گزارش دهیADR و همچنین دلایل تفاوت در آمار ارسالی بیمارستان ها در سالن شورامعاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
برگزاری یازدهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت
یازدهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت با هدف اجرایی سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت صبح امروز 25بهمن 1402 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
برگزاری جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور
جلسه آموزشی انتخاب صحیح محصولات سلامت محور باهدف افزایش آگاهی مصرفکنندگان، اصلاح الگوی مصرف و در جهت ارتقاء سلامت جامعه بر روی برچسب محصولات غذایی و آشامیدنی برگزار شد.
برگزاری جلسه بازآموزی روش اجرایی بازدید و بازرسی آزمایشگاه های همکار، مجاز و مجاز تولیدی
برگزاری جلسه بازآموزی روش اجرایی بازدید و بازرسی آزمایشگاه های همکار، مجاز و مجاز تولیدی با هدف تشریح نحوه بازرسی و یکسان سازی در نحوه تکمیل شاخص های چک لیست مربوطه برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000
استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است مثلا شرکت های حمل و نقل مواد غذایی ، شرکت های تولید سموم و آفت کش های کشاورزی ، شرکت های تولید مقوا و بسته بندی مواد غذایی و … می توانند استاندارد ISO 22000:2018 را اجرایی و گواهینامه آن را از مراکز معتبر نظیر ایزوسیستم دریافت نمایند.
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:
برگزاری دوره آموزشی راهکارهای کاهش نمک در برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی
ﺩﻭﺭﻩ ﺁﻣﻮﺯشی کاﻫﺶ مصرف نمک ﺩﺭ برنامه غذایی و آشنایی با نشانگر رنگی در طرح برچسب موادغذایی ﺑﺎ ﻫﺪﻑ آشنایی سالمندان برگزار گردید.
سی و یکمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
سنین مدرسه، مهمترین دوران شکل گیری عادات غذایی و شیوه زندگی است
تغذیه صحیح و سالم نه تنها بر روی رشد جسمی بلکه موجب افزایش یادگیری و رشد تحصیلی دانش آموزان شده و در نهایت در تسریع روند توسعه و بهره وری ملی نقش بسزایی را ایفاء می کند.
راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل کالاهای سلامت محور
جامعه سالم زیربنای توسعه هرکشور بوده و یکی ازراههای نیل به این هدف،آگاهی از اطلاعات مندرج برروی برچسب فرآورده های سلامت محور است.