جلسه آموزش مدیریت و اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان برگزار شد
کارشناس تغذیه اداره نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نقش موثر روزه داری بر سلامت افراد به بیان توصیه های مهم تغذیه ای در ماه رمضان پرداخت.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها به صورت مجازی در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی مسئولین فنی وبه روز رسانی دانش فنی، کارشناسان برگزار شد.
جلسه آموزشی انتخاب کالای سلامت محور برگزار شد
جلسه آموزشی انتخاب کالای سلامت محور باهدف افزایش آگاهی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) در خصوص نشانگر رنگی تغذیهای و برچسب کنترل اصالت و سلامت برگزار شد.
گزارش رادیویی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت دانشگاه با رادیو تهران
گزارش رادیویی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت دانشگاه با رادیو تهران در خصوص کالاهای آرایشی و بهداشتی موجود در بازار انجام شد.
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC جهت بهره مندی مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی و آشامیدنی با امتیاز بازآموزی آموزشی بصورت غیرحضوری برگزار گردید.
سخنرانی دکتر خویی به مناسبت میلاد منجی عالم بشریت:
دولت مهدوی، دولت حاکمیت خیر و احسان است
به مناسبت میلاد منجی عالم بشریت سخنرانی دکتر خویی با محوریت "مهدویت" در سالن شورا معاونت غذاو دارو دانشگاه برگزار شد.
برگزاری دومین دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000
استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است مثلا شرکت های حمل و نقل مواد غذایی ، شرکت های تولید سموم و آفت کش های کشاورزی ، شرکت های تولید مقوا و بسته بندی مواد غذایی و … می توانند استاندارد ISO 22000:2018 را اجرایی و گواهینامه آن را از مراکز معتبر نظیر ایزوسیستم دریافت نمایند.
سی و دومین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در سال جاری برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
برگزاری جلسه بازآموزی صحه گذاری روش های انجام آزمون
جلسه بازآموزی صحه گذاری روش های انجام آزمون با هدف آموزش و بازبینی روش های صحهگذاری، ارزیابی و تصدیق روشهای آزمون و فنون صحهگذاری آزمایش های انجام شده درتمامی بخش های فنی انجام شد.
گفتگوی کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با رادیو بازار
گزارش رادیویی کارشناس کنترل مواد غذایی وآرایشی و بهداشتی در خصوص الزامات برچسب گذاری محصولات غذایی و نشانگرهای رنگی در رادیو بازار انجام شد.