لیست اخبار صفحه :9
تشکیل کمیته FSMS در سال جاری

تشکیل کمیته FSMS در سال جاری

FSMS (سیستم مدیریت ایمنی غذایی) یک رویکرد سیستماتیک برای کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی در یک تجارت مواد غذایی به منظور اطمینان از ایمن بودن غذا برای خوردن است.

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC

دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه ها به صورت مجازی در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی مسئولین فنی و‌به روز رسانی دانش فنی، کارشناسان برگزار شد.

برگزاری دومین دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000

برگزاری دومین دوره آموزشی آشنایی با ممیزی بر اساس استانداردISO-22000

استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ برای تمام شرکت هایی که به نوعی در فرایند تولید غذا نقش دارند نیز قابل اجرا و صدور گواهینامه است مثلا شرکت های حمل و نقل مواد غذایی ، شرکت های تولید سموم و آفت کش های کشاورزی ، شرکت های تولید مقوا و بسته بندی مواد غذایی و … می توانند استاندارد ISO 22000:2018 را اجرایی و گواهینامه آن را از مراکز معتبر نظیر ایزوسیستم دریافت نمایند.