لیست اخبار صفحه :4
آموزش بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:

آموزش بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی

دوره آموزشی بررسی چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشت در تاریخ 30 دی1403 در سالن شورا معاونت غذا و دارودانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.

آموزش نحوه صدورگواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

آموزش نحوه صدورگواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

وبینار آموزش نحوه صدور گواهی بهداشت جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با هدف افزایش سرعت انجام امورات مربوطه و بهبود وضعیت نظارتی مسئولین فنی برگزار گردید.

برگزاری جلسه استقرار واحدهای غذایی و آشامیدنی در پارک های علم و فناوری و مراکز دانش بنیان

برگزاری جلسه استقرار واحدهای غذایی و آشامیدنی در پارک های علم و فناوری و مراکز دانش بنیان

جلسه استقرار واحدهای غذایی و آشامیدنی به منظور تسهیل در امور صدور پروانه ها و بررسی ها و بررسی امکان ایجاد زون بندی و رعایت حداقل فاصله استقرار واحدها در مجاورت واحدهای آلاینده برگزار شد.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu