وبینار آموزشی دریافت کدIRC، ترخیص و صدور مجوز مصرف اقلام آرایشی و بهداشتی برگزارشد
وبینار آموزشی دریافت کد IRCترخیص و صدور مجوز مصرف اقلام آرایشی و بهداشتی با هدف ارتقاء سطح آگاهی مسئولین فنی شاغل در واحدهای آرایشی و بهداشتی برگزار شد.
سومین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانه ها برگزار شد
سومین جلسه کمیسیون قانونی امور داروخانه ها در سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
برگزاری ششمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی و چهارمین کمیسیون فنی قانونی آرایشی بهداشتی در سال جاری
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
انتصاب مهندس کسری مومنیان به عنوان مدیراداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو دانشگاه درحکمی مهندس کسری مومنیان را به عنوان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی منصوب کرد.
چهاردهمین جلسه کمیته جوانی جمعیت برگزار شد
جلسه کمیته جوانی جمعیت با هدف اجرایی سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در تاریخ 26خرداد 1403 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دوره آموزشی آشنایی با ثبت منبع در سامانه TTAC برگزار شد
دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC و ثبت منبع در راستای برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و با هدف توانمند سازی وبه روز رسانی دانش فنی برای کارشناسان و مسئولین فنی شاغل در کارخانجات وکارگاهها برگزار شد.
بازدید مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی از واحدهای تحت نظارت دانشگاه
مهندس کسری مومنیان به همراه کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه قزوین از واحدهای تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد.
برگزاری کمیسیون فنی- قانونی(عدم انطباق) معاونت غذا و دارو
جلسهای باهدف بررسی عدم انطباق محصولات در خصوص نحوه برخورد و اقدام قانونی لازم برگزار شد.
برگزاری جلسه آموزشی الزامات اخذ مجوز مکمل های تغذیه ای و تشخیص مکمل های دارای مجوز
جلسه آموزشی الزامات اخذ مجوز مکمل های تغذیه ای و تشخیص مکمل های دارای مجوز با هدف افزایش سلامت عمومی جامعه وکاهش هزینه های نظام سلامت کشور برگزار شد.
وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برگزار شد
وبینار آموزشی آشنایی با سامانه TTAC با هدف بهره مندی مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آرایشی و بهداشتی برگزار شد.