برگزاری دوره آموزش جامع Validationدر آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
دوره آموزشی تخصصی Validation با هدف ارتقای سطح دانش و مهارت کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی آمایش 10 (کارشناسان آزمایشگاه دانشگاههای تهران، ایران، شهید بهشتی) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دوره آموزشی تخصصی Validation در حوزه کنترل غذا و دارو در روزهای ۱2 و ۱3 مردادماه ۱۴۰4 با هدف ارتقای سطح دانش و مهارت کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی آمایش 10 (کارشناسان آزمایشگاه دانشگاه تهران، ایران، شهید بهشتی) با حضور دکتر شکرچی، متخصص حوزه کنترل کیفیت برگزار گردید..
دکتر شکرچی محورهای اصلی این دوره را مفاهیم بنیادین Validation و اهمیت آن در صنایع غذا و دارو،انواع روشهای ارزیابی شامل Process Validation, Analytical Method Validation و Cleaning Validation
،بررسی الزامات استانداردهای ملی و بینالمللی و نحوه مستندسازی فرآیندهای ارزیابی و برگزاری کارگاه عملی در نرمافزار اکسل برای تحلیل دادههای ارزیابی و تفسیر نتایج عنوان کرد.
وی همچنین در حاشیه این دوره آموزشی بهارزیابی صحیح روشهای آزمون و فرآیندهای تولید که نقش مهمی در تضمین کیفیت و ایمنی محصولات سلامتمحور دارد وهمچنین یکسانسازی دانش و ایجاد زبان مشترک میان کارشناسان آزمایشگاههای معاونتهای غذا و دارو طراحی شده است تاکید کرد.
توضیح اینکه: این دوره آموزشی به صورت ترکیبی از مباحث تئوری و عملی برگزار گردید.
ارسال به دوستان