پیام تبریک مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا
مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه در پیامی 24 مهر روز جهانی غذا را تبریک گفت.
به مناسبت روز جهانی غذا:
آموزش و شناخت راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل کالاهای سلامت محور
به مناسبت روز جهانی غذا (24 مهر) کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور در دبیرستان دخترانه ادب راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل کالاهای سلامت محور را آموزش داد.
به مناسبت هفته جهانی غذا:
راهنمای نشانگر رنگی تغذیه ای برای یک انتخاب سالم تر در مواد غذایی
به مناسبت هفته جهانی غذا، دوره آموزشی آشنایی با طرح برچسب مواد غذایی آشامیدنی و نشانگررنگی با هدف ارتقاء سطح آگاهی دانش آموزان در هنرستان پسرانه شهرستان ری برگزار گردید.
بازدید سرپرست معاونت غذا و دارو از آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه
دکتر زهرا جهانگرد رفسنجانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه از آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو بازدید کرد.
برگزاری پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی
پانزدهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف برنامه ها ی روز جهانی غذا، برنامه ارزیابی عملکرد سازمان غذا و دارو و بارگذاری مستندات مربوطه، موانع و مشکلات برنامه عملیاتی، نقشه ی ساختمانی ارائه شده توسط واحدهای تولیدی و صدور و اصلاح، تمدید پروانه های ساخت، صدور پروانه های ظرفیت خالی برگزار شد.
بررسی 48 پرونده در چهاردهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی
جلسه ای با هدف صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت، پروانه های مسئولین فنی و پروانه های بهره برداری بهداشت و اخذ کد های ثبت منبع و تصمیم گیری در خصوص آنها.
به مناسبت 17 مهر روز جهانی تخم مرغ:
آموزش نگهداری و نحوه مصرف صحیح تخم مرغ برای دانش آموزان
به مناسبت روز جهانی تخم مرغ (17 مهر) مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه دانستنی های مهم در خصوص نحوه نگهداری ومصرف تخم مرغ را درقالب پوستر برای دانش آموزان ابتدایی منتشر کرد.
چهاردهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی برگزار شد
چهاردهمین پیش کمیته فنی قانونی غذایی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در سال جاری با هدف اجرای برنامه ها ی عملیاتی، برنامه ی پنج ساله توسعه هفتم کشور، صدور و اصلاح، تمدید پروانه های ساخت و صدور پروانه های ظرفیت خالی برگزار شد.
اعلام برنامه های معاونت غذا و دارو به مناسبت هفته جهانی غذا
به مناسبت فرارسیدن هفته جهانی غذا؛مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در نظر دارد برنامه های آموزشی، تشویقی و فرهنگی را از 24 مهرماه 1403به مدت یک هفته در این حوزه اجرا کند.
دوره بازآموزی سالیانه الزامات ایمنی در آزمایشگاه برگزار شد
جلسه بازآموزی الزامات ایمنی در آزمایشگاه با هدف ارتقاء سطح آگاهی پرسنل آزمایشگاه از شرایط اضطراری و ایجاد آمادگی برای واکنش موثر برگزار شد.