معاونت غذا و دارو | برگزاری جلسه آموزشی در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی

  • تاریخ انتشار : 1404/08/03 - 12:08
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 79
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:

برگزاری جلسه آموزشی در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی

آموزش اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی باحضور مهندس نافعی کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در مدرسه دخترانه متوسطه زینب کبری برگزار گردید.

برگزاری جلسه آموزشی در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو به مناسبت هفته پیشگیری از انواع مسمومیت، صبح امروز 3 آبان 1404 مهندس بیتا نافعی کارشناس تغذیه با حضور در مدرسه دخترانه زینب کبری در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی توضیحاتی را به تفصیل بیان کرد.
در این جلسه مهندس نافعی در خصوص پیشگیری از مسمومیت غذایی چهار اصل بهداشت و ایمنی مواد غذایی از جمله شستن دستها و وسایل و سطوح مربوط به تهیه غذا، جدا نگه داشتن مواد غذایی خام و پخته از یکدیگر، پختن مواد غذایی بطور کامل و سرد کردن جهت نگهداری ایمن مواد غذایی توضیحی را ارائه داد.
وی همچنین در رابطه با روشهای صحیح نگهداری مواد غذایی و روشهای یخ زدایی مطالبی ارائه و تاکید کرد: میکروبها با چشم قابل روئیت نمی باشند و نمی‌توان متوجه شد که در غذا وجود دارند، بنابراین اگر از سلامت غذایی مطمئن نیستید، آن را دور بریزید.
مهندس نافعی در ادامه در خصوص نگهداری صحیح تخم مرغ، روغن و نمک توصیه های لازم را به تفصیل بیان کرد.
 در پایان نیز در خصوص نشانگر رنگی و توجه به آن هنگام خرید اقلام بسته بندی توضیحات لازم داده شد ، همچنین غرفه آموزشی با توزیع پوسترهای مرتبط با بهداشت، ایمنی و نگهداری مواد غذایی، آشنایی با نحوه رسیدگی به شکایات، آشنایی با نشانگر رنگی و تغذیه سالم نیز برپا گردید.
  • کد خبر : 308041
ادمین  غذا
تهیه کننده:

ادمین غذا

تصاویر

برگزاری جلسه آموزشی در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی برگزاری جلسه آموزشی در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی برگزاری جلسه آموزشی در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی برگزاری جلسه آموزشی در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی برگزاری جلسه آموزشی در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه