6 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/ایمنی-مواد-غذایی--مرحله-چهارم-:-سرد-کردن-
ایمنی مواد غذایی : مرحله چهارم : سرد کردن ایمنی مواد غذایی مرحله چهارم : سرد کردن --> کد خبر : 270136 تاریخ انتشار : 1403/04/11 - 13:14 تعداد بازدید : -->...
https://fdo.tums.ac.ir/News/ایمنی-مواد-غذایی-:-مرحله-سوم،-طبخ-تا-دمای-مناسب
ایمنی مواد غذایی : طبخ تا دمای مناسب ایمنی مواد غذایی : مرحله سوم، طبخ تا دمای مناسب --> کد خبر : 270124 تاریخ انتشار : 1403/04/11 - 12:25 تعداد بازدید : -->...
https://fdo.tums.ac.ir/news/جلسه-آموزشی-بهداشت-و-ایمنی-مواد-غذایی-برگزار-شد
ایمنی مواد غذایی برگزار شد به همت اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو: جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزار شد جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برای کارشناسان تغذیه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد. --> به...
https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/ایمنی-مواد-غذایی-:-مرحله-دوم،-جدا-کردن
ایمنی مواد غذایی : مرحله دوم : جدا کردن ایمنی مواد غذایی : مرحله دوم، جدا کردن --> کد خبر : 265432 تاریخ انتشار : 1403/02/23 - 09:45 تعداد بازدید : -->...
https://fdo.tums.ac.ir/پوستر/ایمنی-مواد-غذایی-:-مرحله-اول–-تمیز-کردن
ایمنی مواد غذایی : مرحله اول : تمیز کردن ایمنی مواد غذایی : مرحله اول- تمیز کردن --> کد خبر : 264242 تاریخ انتشار : 1403/02/08 - 12:14 تعداد بازدید : -->...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/دوره-سیستم-های-مدیریت-ایمنی-مواد-غذایی-ISO-22000:2018–الزامات-هر-سازمان-در-زنجیره-غذا
ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018-الزامات هر سازمان در زنجیره غذا معاونت غذا و دارو دوره سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018-الزامات هر سازمان در زنجیره غذا دوره سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018-الزامات هر سازمان در زنجیره غذا...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود