17 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-غذا/-جلسه-آموزشی-اهمیت-بهداشت-و-ایمنی-مواد-غذایی-در-پیشگیری-از-مسمومیت-های-مواد-غذایی-برگزار-شد
جلسه آموزشی اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی برگزار شد به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: جلسه آموزشی اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی برگزار شد آموزش اهمیت بهداشت و...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت ها/آموزش-آشنایی-با-برچسب-اصالت-اقلام-سلامت-محور-و-اهمیت-پیشگیری-از-مسمومیت-آرایشی-و-بهداشتی
آموزش آشنایی با برچسب اصالت اقلام سلامت محور و اهمیت پیشگیری از مسمومیت آرایشی و بهداشتی به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: آموزش آشنایی با برچسب اصالت اقلام سلامت محور و اهمیت پیشگیری از مسمومیت آرایشی و بهداشتی آموزش روشهای پیشگیری از...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری-جلسه-آموزشی-در-خصوص-اهمیت-بهداشت-و-ایمنی-مواد-غذایی-در-پیشگیری-از-مسمومیت-های-مواد-غذایی
برگزاری جلسه آموزشی در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: برگزاری جلسه آموزشی در خصوص اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی آموزش...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/آموزش-آشنایی-و-آگاه-سازی-در-خصوص-برچسب-اصالت-کالا-و-نحوه-استعلام-آن-و-آموزش-پیشگیری-از-مسمومیت-ها-
آموزش آشنایی و آگاه سازی در خصوص برچسب اصالت کالا و نحوه استعلام به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: آموزش آشنایی و آگاه سازی در خصوص برچسب اصالت کالا و نحوه استعلام آن و آموزش پیشگیری از مسمومیت ها آموزش آشنایی و آگاه سازی در خصوص برچسب...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اطلاعیه-های-معاونت/برگزاری-دوره-آموزشی-مبانی-و-مفاهیم-اولیه-طعم-دهنده-ها-و-اسانس-در-سال-1404
دوره آموزشی مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس برگزاری دوره آموزشی مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس در سال 1404 وبینار دو روزه مبانی و مفاهیم اولیه طعم دهنده ها و اسانس توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو...
https://fdo.tums.ac.ir/news/برگزاری-یازدهمین-کمیسیون-فنی-قانونی-غذایی-و-آشامیدنی-در-معاونت-غذا-و-دارو-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران-سال-1404
برگزاری یازدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران سال 1404 برگزاری یازدهمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران سال 1404 یازدهمین کمیسیون فنی- قانونی غذایی و...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/آموزش-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-تغذیه-ای-در-دبستان-آینده-سازان-برتر-
آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در دبستان آینده سازان برتر به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در دبستان آینده سازان برتر آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای باحضور مهندس امیر پور کارشناس معاونت...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/آموزش-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-تغذیه-ای-در-مهد-کودک-بادکنک-آبی
آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در مهد کودک بادکنک آبی به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در مهد کودک بادکنک آبی آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای باحضور مهندس امیر پور کارشناس معاونت غذا و...
https://fdo.tums.ac.ir/اطلاعیه-های-مهم-غذا/همایش-روز-جهانی-غذا
همایش روز جهانی غذا همایش روز جهانی غذا گرامیداشت روز جهانی غذا به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حضور دانشگاه ایران و شهید بهشتی --> روز جهانی غذا فرصتی مغتنم، برای جلب توجه همگان به موضوع مهم ایمنی و امنیت غذایی می باشد، بدینوسیله به استحضار می...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو اخبار مدیریت غذا/آموزش-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-تغذیه-ای-در-پیش-دبستانی-کوثر
آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در پیش دبستانی کوثر به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی: آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در پیش دبستانی کوثر آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای باحضور مهندس امیر پور کارشناس معاونت غذا و دارو...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود