کارگاه نقش تغذیه در پیشگیری از دیابت برگزار شد
درمان های تغذیه ای نه تنها در بهبود و کنترل قند خون موثر است، بلکه در پیشگیری از عوارض ناشی از دیابت نیز تاثیر دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، به مناسبت هفته پیشگیری از دیابت صبح امروز 23 آبان 1403مهندس بیتا نافعی کارشناس تغذیه اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، کارگاه آموزشی در خصوص نقش تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب در سرای محله بهجت آباد برگزار کرد.
در این کارگاه مهندس نافعی درخصوص آداب صحیح غذا خوردن از جمله رعایت تعادل، تنوع و تناسب در برنامه غذایی، توجه به طعم غذا به جای زیاد غذا خوردن، انتخاب بشقاب غذای سالم، استفاده از طعم دهنده ها و چاشنی های طبیعی به جای قند و نمک توضیح لازم را ارائه نمود.
وی در ادامه افزود: هنگام خرید محصولات غذایی و آشامیدنی باید به نشانگر رنگی تغذیه ای توجه کرد، از طریق جدول نشانگرهای رنگی مصرف کننده میزان مصرف قند، نمک، چربی و اسید چرب ترانسی که از طریق مصرف فرآورده های غذایی دریافت می کند را می داند و از این طریق رژیم غذایی روزانه خود را مدیریت می کند.
مهندس نافعی تصریح کرد: نشانگر رنگی کمک می کند زمانی که تصمیم به خرید یک محصول غذایی و آشامیدنی داریم در یک نگاه ارزیابی و انتخاب مناسب داشته باشیم. سبز به معنی «کم»، ما را به یک انتخاب سالمتر راهنمایی می کند؛نارنجی به معنی «متوسط» و ما را به یک انتخاب نسبتا خوب راهنمایی میکند و قرمز به معنی مقادیر زیاد در ماده غذایی است که باید دقت کرد با توجه به شرایط جسمانی و فعالیت فیزیکی، کی و چه مقدار مصرف کنیم.
ارسال نظر