13 مورد یافت شد
https://fdo.tums.ac.ir/news/کارگاه-نقش-تغذیه-در-پیشگیری-از-دیابت-برگزار-شد
تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب در سرای محله بهجت آباد برگزار کرد. در این کارگاه مهندس نافعی درخصوص آداب صحیح غذا خوردن از جمله رعایت تعادل، تنوع و تناسب در برنامه غذایی، توجه به طعم غذا به جای زیاد غذا خوردن، انتخاب بشقاب غذای سالم، استفاده از طعم دهنده ها...
https://fdo.tums.ac.ir/news/آموزش-تغذیه-سالم-و-سبک-زندگی-مناسب-
تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب به مناسبت هفته جهانی غذا: آموزش تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب به مناسبت هفته جهانی غذا، آموزش تغذیه سالم و سبک زندگی مناسب با هدف افزایش آگاهی مردم بویژه سالمندان در سرای محله مرتضوی برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه...
https://fdo.tums.ac.ir/News/برپایی-غرفه-آموزشی-معاونت-غذا-و-دارو-به-مناسبت-هفته-سلامت-در-مترو-حضرت-ولیعصر(عج)
برپایی غرفه آموزشی معاونت غذا و دارو به مناسبت هفته سلامت در مترو حضرت ولیعصر(عج) برپایی غرفه آموزشی معاونت غذا و دارو به مناسبت هفته سلامت در مترو حضرت ولیعصر(عج) معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران غرفه آموزشی را به مناسبت هفته سلامت در مترو...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری برنامه آموزش تغذیه سالم و آشنایی با نشانگر رنگی
تغذیه سالم و آشنایی با نشانگر رنگی به مناسبت هفته سلامت و به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه: برگزاری برنامه آموزش تغذیه سالم و آشنایی با نشانگر رنگی در سومین روز از هفته سلامت برنامه آموزش تغذیه سالم و آشنایی با نشانگرهای رنگی ویژه دانش آموزان، در دبستان...
https://fdo.tums.ac.ir/news/جلسه-آموزشی-آشنایی-با-تغذیه-سالم-برگزار-شد
تغذیه سالم برگزار شد جلسه آموزشی آشنایی با تغذیه سالم برگزار شد جلسه آموزشی آشنایی با تغذیه سالم با هدف توجه به نشانگر رنگی تغذیهای، کاهش مصرف قند، نمک و چربی برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو: صبح امروز 28 بهمن 1402 جلسه آموزشی...
https://fdo.tums.ac.ir/News/میزان-مصرف-کافی-لبنیات-مانع-از-فشار-خون-و-مشکلات-قلبی-می-شود
تغذیه سالم از تاریخ 1 بهمن تا 15 بهمن با هدف اطلاع رسانی در مورد مصرف لبنیات و ارتقاء دانش آحاد جامعه با شعار "انتخاب همه: نمک کم، اما تصفیه شده یددار" و "از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی" برگزار می شود. در همین راستا اداره مدیریت پایش و نظارت...
https://fdo.tums.ac.ir/news/مصرف-زیاد-نمک-عاملی-برای-ایجاد-و-پیشرفت-سرطان-معده-است
تغذیه سالم : مصرف زیاد نمک عاملی برای ایجاد و پیشرفت سرطان معده است مصرف زیاد نمک میتواند خطر ابتلاء به عفونت هلیکو باکتر پیلوری را افزایش می دهد که این باکتری به نوبه خود میتواند عاملی برای ایجاد و پیشرفت سرطان معده باشد و اثر نمک را در این راستا تشدید...
https://fdo.tums.ac.ir/News/آبمیوه-طبیعی-میان-وعده-ای-سالم-و-مقوی-برای-دانش-آموزان-است/253365
تغذیه سالم برای دانش آموزان با هدف آموزش و آشنایی دانش آموزان با تغذیه صحیح در دبیرستان دخترانه مکتب القران برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، برنامه آموزشی راهنمای تغذیه سالم برای دانش آموزان صبح امروز 18 آذر 1402 با حضور مهندس زهرا...
https://fdo.tums.ac.ir/News/برنامه-آموزشی-راهنمای-تغذیه-سالم-برای-کودکان-در-دبستان-دخترانه-امید-آینده-در-اسلامشهر-برگزار-شد/247755
تغذیه سالم برای کودکان در اسلامشهر برگزار شد بمناسبت روز جهانی کودک برنامه آموزشی راهنمای تغذیه سالم برای کودکان با هدف آشنایی و آموزش دانش آموزان دبستانی صبح امروز 16 مهر 1402 در دبستان دخترانه امید آینده واقع در اسلامشهر برگزار شد --> به گزارش روابط...
https://fdo.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری-برنامه-آموزش-تغذیه-سالم-و-آشنایی-با-نشانگر-رنگی-به-همت-معاونت-غذا-و-دارو
تغذیه سالم و آشنایی با نشانگر رنگی به همت معاونت غذا و دارو برگزاری برنامه آموزش تغذیه سالم و آشنایی با نشانگر رنگی به همت معاونت غذا و دارو برنامه آموزش تغذیه سالم و آشنایی با نشانگرهای رنگی در مورد تغذیه مناسب ویژه دانش آموزان در دبیرستان آزادگان برگزار...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود