• تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 11:36
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در دومین روز از هفته جهانی غذا:

وبینار آموزشی راه‌های «تشخیص تقلب و قاچاق از اصل» در اقلام سلامت محور

وبینار آموزشی راه‌های تشخیص اقلام تقلبی و قاچاق از اصل در اقلام سلامت ‌محور برای کارشناسان تغذیه شبکه های بهداشت ری،اسلامشهر و جنوب و مراکز جامع خدمات سلامت در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.

وبینار آموزشی راه‌های «تشخیص تقلب و قاچاق از اصل» در اقلام سلامت محور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، در دومین روز از هفته جهانی غذا وبینار آموزشی راه‌های تشخیص اقلام تقلبی و قاچاق از اصل در اقلام سلامت ‌محور برای کارشناسان تغذیه شبکه های بهداشت ری،اسلامشهر و جنوب و مراکز جامع خدمات سلامت، امروز 25 مهر 1403 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.

مهندس صبا صادقی کارشناس مدیریت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در این وبینار در خصوص راه‌های تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامت‌محور، نحوه خرید سالم اقلام وارداتی، اقلام سلامت‌محور تولید داخل و خرید اینترنتی توضیحاتی را ارائه کرد.

وی همچنین در مورد آشنایی با مشخصات برچسب ره‌گیری و ردیابی و کنترل اصالت کالا، نحوه استعلام آن از طریق سامانه پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲، سامانه اینترنتی تی تک، اسکن بارکد دوبعدی با نرم‌افزار تی تک و انواع پاسخ‌های دریافتی توضیحاتی ارائه داد.

مهندس صادقی در ادامه در خصوص اقلام سلامت‌محور تولید داخل و توجه به علامت سازمان غذا و دارو، شماره پروانه ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی و مابقی اطلاعات مندرج روی برچسب محصولات خوراکی توضیحاتی بیان کرد.

 

  • گروه خبری : اخبار مدیریت غذا
  • کد خبر : 281466
پریسا کریمی
تهیه کننده

پریسا کریمی

تصاویر

وبینار آموزشی راه‌های «تشخیص تقلب و قاچاق از اصل» در اقلام سلامت محور وبینار آموزشی راه‌های «تشخیص تقلب و قاچاق از اصل» در اقلام سلامت محور

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه