کلیپ آموزشی نحوه کنترل اصالت کالاهای وارداتی سلامت محور
آشنایی با مشخصات برچسب اصالت اقلام سلامت محور در شناسایی آنها بسیار حایز اهمیت است.
اولین نشست کلان منطقه 10 آمایشی کشور در سال جاری برگزار شد
اولین نشست منطقه 10 آمایش کشوری با محوریت چالش های مرتبط با مدیریت نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی در حوزه سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی برگزار شد.
قدردانی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از معاونت غذاو دارو دانشگاه
معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 6 تهران از دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو و مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه بعنوان فعالان حوزه سلامت در سال جاری قدردانی کرد.
برگزاری دوره آموزشی راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل کالاهای سلامت محور
به مناسبت 12 تیرماه آموزش شناخت کالاهای قاچاق سلامتمحورو تشخیص تقلب و قاچاق باهدف تأمین سلامت مردم و آگاهسازی در خصوص شناسه و برچسبهای رهگیری کنترل اصالت توسط معاونت غذا و دارو در شبکه بهداشت ری برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی دوپینگ و استروییدها در ورزشکاران
دوره آموزش حضوری دوپینگ و استروییدها در ورزشکاران با هدف آشنایی با داروهای دوپینگ ومخاطرات آنها ویژه کارمندان دانشگاه برگزار شد.
هفتمین کمیسیون فنی قانونی غذایی و آشامیدنی برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
پیام آموزشی دکتر برادران به مناسبت فرارسیدن هفته مبارزه با قاچاق کالا و ارز
مدیراداره نظارت و پایش فراورده های سلامت معاونت غذا و دارو دانشگاه، با انتشار پیام آموزشی به مناسبت هفته مبارزه با قاچاق در این خصوص آگاهی بخشی کرد.
آشنایی با مشخصات برچسب اصالت اقلام سلامت محور
آشنایی با مشخصات برچسب اصالت اقلام سلامت محور در شناسایی آنها بسیار حایز اهمیت است.
ایمنی مواد غذایی مرحله چهارم : سرد کردن
آگاهی از ایمنی مواد غذایی در زندگی روزمره بسیار حائز اهمیت است .
ایمنی مواد غذایی : مرحله سوم، طبخ تا دمای مناسب
آگاهی از ایمنی مواد غذایی در زندگی روزمره بسیار حائز اهمیت است .