در چهارمین روز از هفته سلامت برگزار شد:
نقش مهم مادران در امر تغذیه و سلامتی خانواده
خانواده اولین محیطی است که عادات و رفتارهای غذایی کودکان در آن شکل میگیرد، زیرا والدین بهویژه مادر نقش مهمی در امر تغذیه خانواده دارند.
دومین کمیسیون فنی قانونی غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سال جاری برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
دومین کمیسیون فنی قانونی غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سال جاری برگزار شد
جلسه ای با هدف بررسی پرونده های مربوط به صدور/ اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت، پروانه مسئول فنی و ...) ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و سایر موضوعات برگزار و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
در چهارمین روز از هفته سلامت:
برنامه آموزش راههای تشخیص تقلب وقاچاق از اصل در اقلام سلامت محور برگزار شد
به مناسبت هفته سلامت، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه آموزش راههای تشخیص تقلب وقاچاق از اصل در اقلام سلامت محور را در مدرسه دخترانه نیایش برگزار کرد.
برپایی غرفه آموزشی معاونت غذا و دارو به مناسبت هفته سلامت در مترو حضرت ولیعصر(عج)
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران غرفه آموزشی را به مناسبت هفته سلامت در مترو حضرت ولیعصر(عج) برپا کرد.
برپایی غرفه آموزشی معاونت غذا و دارو به مناسبت هفته سلامت در مترو حضرت ولیعصر(عج)
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران غرفه آموزشی را به مناسبت هفته سلامت در مترو حضرت ولیعصر(عج) برپا کرد.
به مناسبت هفته سلامت و به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه:
برگزاری برنامه آموزش تغذیه سالم و آشنایی با نشانگر رنگی
در سومین روز از هفته سلامت برنامه آموزش تغذیه سالم و آشنایی با نشانگرهای رنگی ویژه دانش آموزان، در دبستان دخترانه علامه طباطبائی برگزار شد.
به مناسبت هفته سلامت و به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه:
برگزاری برنامه آموزش تغذیه سالم و آشنایی با نشانگر رنگی
در سومین روز از هفته سلامت برنامه آموزش تغذیه سالم و آشنایی با نشانگرهای رنگی ویژه دانش آموزان، در دبستان دخترانه علامه طباطبائی برگزار شد.
اولین جلسه قطب واحد نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو برگزار شد
اولین جلسه قطب واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف برنامه ریزی در خصوص اجرای طرح ملی پایش باقیمانده آفت کش ها برگزار شد.
اولین جلسه قطب واحد نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو برگزار شد
اولین جلسه قطب واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف برنامه ریزی در خصوص اجرای طرح ملی پایش باقیمانده آفت کش ها برگزار شد.